keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Won't let this city destroy our love

Voi miksi, MIKSI en asu Helsingissä?! Tähän iänikuiseen ahdinkoon ajoi tällä kertaa uutinen siitä, että ihana PATRICK WOLF keikkailee Tavastia-klubilla 6.12.2011. Lipunmyynti alkaa jo ensi maanantaina, eli 11.7. ja lipun hinta on alk. 31,30 euroa. Ongelman omalla kohdallani muodostaa siis tietysti pitkä matka Jyväskylästä. Keikka sattuu vielä näköjään hieman ikävästi keskelle viikkoa, tiistaille tarkkaanottaen, eli täytyisi mitä luultavammin skipata pari päivää luentoja. Argh! Jos asuisi Helsingissä ei olisi taas mitään ongelmaa :(Translation:
The lovely Patrick Wolf will be playing at Tavastia club in Helsinki on December 6 and I most likely won't be able to attend because I don't freakin' live in freakin' Helsinki!!! Argh! The problem is the distance and the fact that the gig is on Tuesday, so I'd have to skip at least two days of lectures. This sucks!
 
♫: Patrick Wolf - The City

3 kommenttia:

 1. PATRICK!!!!! ♥ Iiiihanaa, oon oottanut tätä ku kuuta nousevaa ja spämmänyt herran Twitteriä sellasella tahdilla, että saan varmaan porttikiellon tonne keikalle :D

  Hoksasithan, että toi on itsenäisyyspäivä? ;) Tosin seuraavan päivän luennot menis varmaan joka tapauksessa sitten häneksi.

  VastaaPoista
 2. Ai katos vaan! En yhtään taas yhdistänyt et toihan on itsenäisyyspäivä :D No sitten ei ehkä olis niin paha kun tartteis vain yksi päivä skipata. Tuo varmaan myy loppuun aika nopeasti kyllä.

  VastaaPoista
 3. Höh, toivottavasti pääset! Mä ainakin otan heti seuraavan päivän ylityövapaaksi :D

  VastaaPoista