lauantai 16. heinäkuuta 2011

Guess what time it is?

Taas olisi aika tehdä pieni katsaus tuleviin must see leffoihin, eli täältä pesee taas trailereita! :)


CONTAGION on uusi katastrofielokuva, jossa tällä kertaa leviää tuntematon, erittäin tarttuva ja tappava tauti. Tällaiset elokuvat on todella inhottavia ja aiheuttavat ainakin mussa joskus hirveetä ahdistusta - voisihan tällaista oikeasti tapahtuakin. Johan ihmisiä peloteltiin lintu- ja sikainfluenssoillakin. Siitä huolimatta mun on aina pakko katsoa tällaiset elokuvat :D Ihme masokisti touhua...Tässä on muuten todella nimekäs näyttelijäkaarti, löytyy Jude Law, Kate Winslet, Marion Cotillard ja Matt Damon, vain muutamia mainitakseni!CAPTAIN AMERICA: THE FIRST AVENGER. Täytyy tunnustaa etten koskaan ole ollut mikään sarjakuvien ylin ystävä tai suurkuluttaja. Ei ole löytynyt paljoakaan kiinnostusta niiden lukemiseen, Aku Ankkoja ja joitain yksittäisiä Rantanplan sarjakuvakirjoja lukuunottamatta :D Tunnustaudun silti Marvelin leffaversioiden ystäväksi ja nähtyäni tämän trailerin taisi pulssi taas kohota jännityksestä. Miten hassulta Chris Evans muuten näyttää tuollaisena ruipelona?! :D


COWBOYS AND ALIENS. Harrison Ford. Daniel Craig. Tarvitseeko sanoa oikeastaan muuta? En odota elokuvan olevan mikään järisyttävän hyvä jos aivan rehellisiä ollaan, mutta haluan sen kyllä silti nähdä.


REAL STEEL. C'mon, olen jo tunnustautunut TRANSFORMERS -leffojen ystäväksi, joten tuleeko suurena yllätyksenä että elokuva, jossa on robotteja nyrkkeilemässä saa meikäläisen ihon kananlihalle? Tää on pakko nähdä isolta screeniltä. Ja kelpaahan tota Hugh Jackmaniakin katella ;)


SHERLOCK HOLMES: A GAME OF SHADOWS on jatkoa pari vuotta sitten ilmestyneelle Sherlock Holmes leffalle. Kuten ensimmäistäkin leffaa niin myös jatko-osaa tähdittävät ihana Robert Downey Jr. sekä Jude Law. Mukaan on lähtenyt myös ruotsalaista verta, nimittäin Millennium -leffoista tuttu Noomi Rapace. Vaikka tämän kakkosen traileri ei muhun iske ihan samalla tavalla kuin ensimmäisen Holmesin traileri aikoinaan iski, on tää silti pakko nähdä.


50/50 on draama/komedia nuoresta miehestä, joka saa tietää sairastavansa syöpää. Mahdollisuudet ovat viiskyt-viiskyt ja ratkaisevaa onkin, kuinka hän päättää suhtautua tilanteeseen. Pääroolissa on ihanaihana Joseph Gordon-Levitt, joka jo yksissäänkin riittää varsin mainioksi syyksi katsastaa leffa. Traileri kyllä vaikuttaa erittäin hyvältä muutenkin.CRAZY, STUPID, LOVE edustaa tässä ryhmässä paljon kevyempää viihdettä. Katson suhteellisen harvoin itseasiassa romanttisia komedioita, koska yleensä ne eivät ole mitään kovin ihmeellistä. On niitä ihan ok katsoa aina silloin tällöin, mutta harvoin vastaan tulee sellaista joka olisi aivan pakko nähdä. Tämä kuitenkin jostain syystä vaikuttaa minusta ihan mukiin menevältä, vaikka en Steve Carrellista niin perustakaan. Ryan Gosling ja Emma Stone varmaan paikkaavat sitten sitäkin :)


FRIENDS WITH BENEFITS vaikuttaa erehdyttävästi ihan samanlaiselta kuin Natalie Portmanin ja Ashton Kutcherin No Strings Attached, mutta koska olen yllättäen menettänyt sydämeni Mila Kunisille on tää aika pakko nähdä. 

Translation:
A quick look at some of the upcoming films I want to see :)

3 kommenttia:

 1. 50/50 ja Crazy, Stupid, Love ovat ehdottomasti katselulistalla!!

  VastaaPoista
 2. Juu kyllä mäkin varmaan eniten näistä oikeastaan odotan tota 50/50 leffaa! Gordon-Levittillä ei tietenkään asian kanssa ole mitään tekemistä.... :D

  VastaaPoista
 3. 50/50 vaikutti trailerin perusteella vähän komedia maiselta melko masentavaan aiheeseen nähden eli täytyy kyllä bongata teatterista!

  Contagionissa on kyllä mahtava näyttelijä kaarti ja aihe on minunkin mielestä melko karmiva, tuntuu liippaavan jo niin läheltä mahdollista todellisuutta, että täytyypä käydä syyskuussa kauhistuttamassa itseään! :D

  -musiclover89

  VastaaPoista