maanantai 11. heinäkuuta 2011

Gone but not forgotten

Tämän viikon Movie Monday -haasteena oli nimetä jo ajasta ikuisuuteen siirtynyt näyttelijä, joka on koskettanut ja koskettaa edelleen töillään ja elämällään. Silläkin uhalla että tämä tullaan mainitsemaan useammankin kerran tämän haasteen vastauksissa ja olen nyt naurettavan ilmiselvä ja ennustettava, oma valintani on HEATH LEDGER.


Eipä taida olla Heathilla elokuvaa, josta en tykkäisi. Aina 10 Things I Hate About Yousta Candyyn ja tietysti Dark Knightiin. Nuoren näyttelijän traaginen kuolema katkaisi uran, joka olisi varmasti ollut yksi nykyajan hienoimmista. Ei voi muuta sanoa kuin että harmittaa ihan vietävästi.

Translation:
This week on Movie Monday the challange was to choose an actor whose work and life has touched you, and continue to do so even after he/she has passed away. My choice, however obvious it might be, is Heath Ledger. I don't think there exists a movie with Heath in it that I haven't liked. I'm still so sad to think about the incredible work and life that Heath would've done and lived had he not died at such a young age. RIP.

2 kommenttia: