sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Currency of Love.

Olen ollut melkoisen laiska tutustumaan uuteen musiikkiin viime aikoina. Heinäkuussa kokosin Vampire Diariesin ensimmäisen tuotantokauden musiikit omalle soittolistalleen Spotifyssa , koska mielestäni sarjassa soi pääsääntöisesti hyvä musiikki. Samalla tutustuin uusiin yhtyeisiin, mutta en kuitenkaan ole saanut aikaiseksi tutustua tarkemmin näihin uusiin tuttavuuksiin, eli toisin sanoan olen vain kuunnellut sitä yhtä (tai kahta) biisiä joka löytyy tuolta listalta. Yhdeksi suosikkibiisikseni tuolta soittolistalta löytyvistä kappaleista on noussut Silversun Pickups -nimisen yhtyeen Sort of. Niinpä päätin tänään viimein kuunnella kyseistä yhtyettä kokonaisen albumin verran, ja kuunneltavaksi valikoitui yhtyeen Swoon -levy, joka on ilmestynyt vuonna 2009.


Swoon on järjestyksessään toinen bändin pitkäsoitto. Aikaisemmin on ilmestynyt esikoisalbumi Carnavas. Yhtye on kotoisin Los Angelesista ja se on perustettu jo vuonna 2002. Onpa bändille suotu Grammy ehdokkuuskin. Wikipedian mukaan bändiä verrataan usein The Smashing Pumpkinsiin, vaikka yhtyeen jäsenet itse kertovatkin musiikillisiksi vaikutteikseen mm. The Velvet Undergroundin, The Pixiesin, Sonic Youthin ja My Bloody Valentinen. Itse kuulen hieman Coheed and Cambriaa ainakin laulajan äänessä, suomalaisista tuli mieleen Lapko.

Tämän hetkinen suosikkikappaleeni, josta en meinaa saada tarpeekseni, on niin ikään Vampire Diariesin toisella tuotantokaudella soiva Currency of Love. Olen aloittanut myös VD:n toisen tuottiksen musiikkien listaamisen omaksi soittolistakseen. Lisään sinne Spotifysta löytyvät biisit sitä mukaan kun saan tietooni kussakin jaksossa soineet kappaleet. Saa subscribata :)♫: Silversun Pickups - Currency of Love

1 kommentti:

  1. Pitääpä tutustua tähän! (Hoksasin juuri, miksi postaus oli mennyt multa ohi - seuraan blogeja nyt Bloglovinin kautta, enkä aina muista, että kaikki eivät ole siellä :( Sinne siis mars! ;)

    Blogissani on muuten sulle tunnustus :)

    VastaaPoista