perjantai 30. heinäkuuta 2010

Help, I'm Alive.

Kohta se alkaa ! Nimittäin Vampyyripäiväkirjat (The Vampire Diaries) myös Suomessa. Tarkalleen ottaen sarjan ensimmäisen tuotantokauden jaksot alkavat MTV3:lla torstaina 12.8. klo 23. Vaikka olenkin ensimmäisen kauden jo kertaalleen katsonut, aion ehdottomasti katsoa jaksot myös Suomen televisiosta, sen verran pahasti olen kyseiseen vampyyrisarjaan jäänyt koukkuun. Ja mikäs sen mukavampaa kuin ihastella joka torstai kauniita ja lahjakkaita ihmisiä. Ja hei haloo, vampyyrit = ♥


Eilen aamulla (no, aamupäivällä, mutta jos herää yhdentoista aikaan niin silloin klo 12-13 on vielä aamua) otinkin projektiksi koota VD:n ensimmäisen kauden musiikit yhdelle Spotifyn soittolistalle. Jo mainittujen kauniiden ja lahjakkaiden näyttelijöiden lisäksi sarjassa suuri plussa nimittäin on mielettömän hyvät musiikkivalinnat ! Spotifysta ei tietenkään jokaista kappaletta löytynyt, mutta suurin osa sarjan ensimmäisellä kaudella soineista biiseistä löytyy nyt koottuna TÄÄLTÄ. Plus pari omaa lisäystäni (Editorsin Papillon ja Colplayn The Scientist The String Quartet Tribute eivät soi sarjassa, mutta voisivat hyvinkin soida). Olen jo löytänyt monta kiinnostavaa tuttavuutta kuuntelemalla tuota listaa, mm. Stars, The Raconteurs, Metric ja Black Rebel Motorcycle Club. Yksi ehdoton suosikkibiisini kaikista sarjassa soineista on Within Temptationin mielettömän kaunis All I Need. Olenkin kuunnellut kyseistä kappaletta enemmän tai vähemmän repeatilla viimeisten parin päivän aikana.


12.8. on vielä parin viikon päässä, mutta onneksi tässä on aika paljon tekemistä ja tapahtumaa vauhdittamassa kuluvaa aikaa. Huomenna suuntaan aamusta Harjavaltaan, tapahtumaan, jota olen odottanut sanoinkuvailemattoman paljon lähes vuoden, Karmarockiin. Olen ikävöinyt lempibändini Maj Karman keikkoja järjettömän paljon kuluneen vuoden aikana, ja viimein tuskastuttava odotus palkitaan, kun pääsen näkemään Karman lavalla vuoden ainoalla keikallaan. En lupaa ettenkö itkisi keikan aikana. Viikon päästä lauantaina suuntaankin sitten taas Porin suuntaan, nimittäin Sonisphere Festivaleille. Sitäkin on odotettu nyt puolisen vuotta, näen viimein Iggy Popin Stoogeseineen livenä ! Olen enemmän kuin innoissani. Kuvia melko varmasti luvassa molemmista tapahtumista.

Kuvat MTV3.fi

♫: Editors - Papillon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti