maanantai 2. elokuuta 2010

KarmaRock 19.

Karmarock on nyt koettu ja olikin kyllä mahtava reissu ! Tänään olo on jo lähempänä normaalia, eilen taas tuntui siltä kuin olisi auton alle jäänyt. Kotiin kun pääsin painelin suoraan suihkuun ja aikaisin nukkumaan. 12 tunnin yöunien jälkeen väsymyksen poistuttua jäljellä on kipeät paikat ja mielettömät mustelmat ympäri kroppaa. But it was all worth it. Telttakin saatiin kunnilla pystyyn, ja se jopa pysyi siinä koko yön ! Yöunet jäivät kyllä vähäisiksi, vain noin 4 tuntia, joista ainakin puolet hytisin kylmissäni ja kuuntelin kuinka ulkopuolella riehuttiin. Sunnuntai menikin sitten koomaillessa Harjavallassa ja junassa. Mutta nyt vähän kuvia kehiin. Niitä ei kylläkään ole muista kuin Herra Ylpöstä & Ihmisistä sekä Maj Karmasta. Vakuutan että siellä muitakin bändejä esiintyi, mutta jostain syystä kamera ei eksynyt käsiin kuin vain noiden kahden kohdalla.

020052
048
029
061
065

Ihmisten keikalla oli aivan mieletön meininki. Ehkäpä bändin kovin keikka jonka olen nähnyt ! Eturivissä ollessa en nähnyt tanssivatko pojat sitten loppujen lopuksi, mutta ainakin Ylppö ja bändin basisti Jami näyttivät komeasti mallia. Ihmisten esiintymisen jälkeen siirryimme kaverin kanssa Lavan luokse, jossa Eläkeläiset tanssittivat yleisöä. Siinä sitten pikkuhiljaa etenimme lähemmäs ja lähemmäs eturiviä kunnes olimmekin kiinni lavassa, ja siinä sitten pysyimmekin ! Kovin sneakisti otin kuvan Häiriöstä kun hän tuli soundcheckaamaan lavalle.

074

Mun on nyt pakko tunnustaa, että kuten pelkäsinkin, aloin todellakin itkeä kun Kellopeli Appelsiinin intro lähti soimaan ja Karman jätkät astelivat lavalle. Tärisin ja itkin, enkä voinut sille mitään. Niin kovin odotin tuota keikkaa lähes vuoden (edellinen Maj Karman keikka jolla olin oli 29.8.2009.), joten tunnelataus oli todellakin melkoinen. Olo oli suorastaan epätodellinen kun ajattelin että "Nyt näen pitkästä aikaa Maj Karman, siis Maj Karman. Bändin joka on vaikuttanut elämääni suuremmin kuin uskoisikaan.".

076077
078
099
081
092
097

Maj Karman settilistahan koostui kokonaan yleisön äänestämistä kappaleista (ennakkolipun ostaneet pääsivät Karman nettisivuilla äänestämään), ja vaikka setistä nyt löytyikin sitten suurimmaksi osaksi niitä tunnetuimpia hittejä (kuten Ukkonen, Salama, Satiinisydän, Kyynel, Sodankylä, Metallisydän, Rukous ja Attentaatti), oli mukaan saatu muutama erittäin tervetullut yllätys. Itse olin äänestänyt ja mielessäni toivonut ja rukoillut että The Best of Mozart olisi päässyt listalle, mutta näin ei valitettavasti ollut käynyt. Keikalla kuitenkin kuultiin kaksi muuta ehdotonta lemppariani vanhemmasta tuotannosta, Hullu Huutaja sekä Romanssi ♥ Sinänsä jäi siis hieman harmittamaan että äänestäjät eivät olleet tajunneet tätä mieletöntä mahdollisuutta kerrankin saada livebiiseihin tungettua enemmänkin noita vanhoja biisejä joita ei yleensä Karman keikoilla kuulla. Nuo aiemmin suluissa luettelemani biisit nimittäin tulivat suurimmalla osalla viime kesän keikoistakin. Eipä sillä, jokainen noistakin biiseistä on mieletön veto, joten ei nyt sitten kuitenkaan pahemmin jäänyt kaivelemaan :)

♫: Sea Wolf - You're A Wolf

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti