tiistai 31. elokuuta 2010

It starts to feel like a barricade to keep us away.

Kirjoittelinkin jo viime toukokuussa Interpolin uudesta matskusta Lights -nimisen biisin tienoilta. Kyseinen biisi osui ja upposi ainakin minuun, vaikkakin olen kuullut myös melko paljon pettyneitä kommentteja biisistä. Noin kuukausi sitten kuultavaksi ilmestyi uusi biisi Interpolin tulevalta levyltä, biisi nimeltä Barricade. Tuolloin kuuntelin biisin (ja unohdin siitä kirjoittaa...korjattakoon asia siis nyt), mutta suureksi pettymyksekseni kappale ei minuun iskenytkään lainkaan. Biisi kuulosti jotenkin oudolta omiin korviini, Paul Banksin laulu liian mekaaniselta. Pettyneenä jätin kappaleen unholaan, kunnes törmäsin siihen uudestaan twilight cola blogissa musiikkivideon kera. Laitoin videon pyörimään ja kappas, biisi kuulostikin paremmalta kuin mitä muistin ! Edelleenkään se ei lähentele mielestäni Interpolin parhaimmistoa, mutta nyt se näemmä kestää jo kuuntelua.

Mielenkiintoni tulevaa levyä kohtaan nosti taas päätään. Onneksi ei ole kuitenkaan enää pitkä aika kun pääsee kuuntelemaan koko levyn, julkaisupäivä on 6.9.2010 ! Levyn biisilistakin on julki, kokonaisuudessaan se sisältää 10 kappaletta. Mitä muuten pidätte levyn kansikuvasta? Omasta mielestäni se on upea. Rakastan sen yksinkertaisuutta ja mekanisuutta. Huolisin seinälleni tuollaisen julisteenkin.


Toivon todella että Interpol löytäisi tiensä myös Suomeen uudella kiertueellaan.

Kuva Interpolnyc.com

♫: The National - Anyone's Ghost

2 kommenttia:

  1. Tällä hetkellä levyn kansi on mun mielestä vähän liian kylmä ja mielikuvitukseton. Ehkä mielipide muuttuu ajan saatossa.. Toivon vaan ettei levy ole samanlainen :( Eivät noi kaks biisiä nimittäin jotenkin anna ihan hirveen hyvää kuvaa platasta. Toisaalta, harvemminpa ne ensimmäiset sinkkubiisit kokopitkän parhaita vetoja ovatkaan!

    VastaaPoista
  2. bubble: Itse taas juuri pidän kannen kylmyydestä :D Mielenkiinnolla kyllä odotan tuota levyä juuri tuon takia minkälaisen kuvan Lights ja Barricade ovat antaneet, aika erilaisia biisejä kumminkin ovat, että kumpaan suuntaan levyn muut biisit sitten ovat kallistuneet vai ovatko jotain aivan muuta. No, kohtahan se selviää!

    VastaaPoista