sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Lights.

Selvisin hengissä vapusta. Törkeä väsymys painaa päälle johtuen järjettömästä univajeesta, ja silti istun tässä kirjoittamassa tätä kello yks yöllä. Varsin mukava vappu olikin, mutta onneksi se on vain kerra vuodessa. Kyllä tämä kolmen päivän putki hieman rasittaa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Huomenna taidan nukkua vain koko päivän.

Postauksen otsikko muuten viittaa ehkä kuluneen viikon parhaimpaan uutiseen, nimittäin rakkausbändi Interpolin uuteen materiaaliin. Perjantaina oli sähköpostiin pamahtanut viesti että yhtyeen kotisivuilta pääsee lataamaan ilmaiseksi uuden tekeleen nimeltä Lights. Mua ei tarvinnut kahta kertaa kehoittaa tekemään kuten viestissä sanottiin ja kuuntelinkin kyseisen kappaleen ainakin viisi kertaa heti putkeen (ennen kuin piti taas juosta vappurientoihin). Muhun uppoaa aivan täysillä ja vaikuttaisi siltä että tyyli on lähempänä Turn On The Bright Lightsia. Mulle tulee myös mieleen The Killersin All The Pretty Faces biisi. Tuleekohan muille?


Innolla odotan kyllä uutta levyä! Mutta nyt taidan painua nukkumaan univelkoja pois The Nationalin High Violet levyn saattelemana <3

♫: The National - Conversation 16

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti