maanantai 10. toukokuuta 2010

I don't have the drugs to sort it out.

Iltoja. Tänään viimein koitti päivä jota olenkin odotellut jo tovin. Nimittäin The Nationalin odotettu, ehkäpä vuoden paras levy, High Violet ilmestyi levykauppaan ja kävin tietysti omani noutamassa heti kun kynnelle kykenin. Hinnallakaan ei muuten ole levyä pilattu, kustansi vaivaiset 14,90, joka on siis mielestäni varsin kohtuullinen hinta cd-levylle. Oikeastaan kaikki uutuuslevyt saisivat kustantaa saman verran, se 20 euron hinta (tai joskus jopa päälle) nimittäin kirpaisee jostain syystä paljon enemmän kuin tuommoinen vajaa 15 euroa. Pientä miinusta kyllä tuolle Nationalin uutukaiselle siitä, että mukana ei ensinnäkään tullut minkäänlaista kansivihkosta ja levy on erittäin inhottavasti pakattu pahviseen koteloon, josta sen joutuu onkimaan äherryksen ja puherruksen saattelemana ulos käyttäen sitä kaikkein väärintä tapaa käsitellä cd-levyjä, eli ottamalla levystä kiinni niin että sitä koristavat sen jälkeen kauniit sormenjäljet. Mutta annettakoon tämä epäkäytännöllisyys anteeksi vuoden parhaalle levylle.

Tarttuihan sieltä Levykauppa Äxästä sitten muutakin mukaan. (Jos en olisi niin laiska valokuvaaja olisin ottanut näistä ostoksista jopa valokuvankin...) Kävin jo perjantaina katselemassa kaikkia ihania vinyylilevyjä, ja silloin ostettavia tuntui olevan aaaivan liikaa. Tänään mukaan lähti kuitenkin vain yksi vinyyli, Iggy Popin Soldier, jonka kansikuva on jostain syystä todella hieno. Iggy näyttää niin riutuneelta siinä, mutta silti tykkään. Outo minä? Ehkä joku päivä innostun valokuvaamaan tuon älppärini. Tai sitten kiinnostuneet voivat vain googlata tuon kansikuvan. Kassalle kiikutin lisäksi vielä Joy Divisionin Unknown Pleasuresin, valitettavasti ei kylläkään vinyylinä, mikä olisi muuten ollut aivan törkeän makeeta.

Ei voi olla rakastamatta Joy Divisionia <3 Kävin muuten tuossa lauantaina katsastamassa Katseessa noin ohimennen sellaisen yhtyeen kuin Purple Reckoning. Mitään etukäteiskäsitystä yhtyeestä ei mulla ollut, mutta lähdin keikalta varsin hyvillä mielin! Eli muhun kyllä uppos ainakin noin livenä, vielä en ole ehtinyt kuunnella levyltä. Käsittääkseni Myspace on ainoa paikka mistä bändin biisejä voi tällä haavaa kuunnella (ellei osta ihan levyä, mulla ei valitettavasti ollut yhtään rahaa lauantaina mukana, baariinkin pääsi ilmaiseksi sisään). Jätkillä oli kyllä meno kohdillaan vaikka yleisö olikin hieman jäässä ja pysytteli turvallisen 5 metrin päässä lavasta...Laulajalla oli muuten hallussa hyvin Ian Curtismaiset tanssiliikkeet :D

♫: The Whitest Boy Alive - Don't Give Up

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti