tiistai 11. toukokuuta 2010

If you were there, beware.

Eilinen ei ollut ainoastaan päivä, jona The Nationalin High Violet ilmestyi, vaan myös päivä, jona Karmarockin esiintyjäkattaus julkistettiin. Minullehan nyt on oikeastaan se ja sama ketä kaikkia kyseisillä pippaloilla esiintyy, minulle riittää Maj Karma ja Herra Ylppö & Ihmiset. Joka tapauksessa, muitakin musisointi esityksiä festareilla nähdään, mm. Lapko, Manna, Eläkeläiset ja No Shame. Liput kustantavat päätä huimaavat (huom. ironia) 21 euroa ennakkoon ja tulevat myyntiin 1.6. jossakin lippuja myyvässä mestassa (julkistetaan siis myöhemmin). Allekirjoittanut on ainakin menossa, tarvinneeko sitä edes erikseen mainita?

Laitetaan tähän nyt vaikka vähän Lapkoa, koska Maj Karmaa/Herra Ylppö & Ihmisiä tässä blogissa ehkä nähdään muutenkin aika paljon :D Täytyy tunnustaa että ei ole tullut Lapkoa pahemmin kuunneltua, enkä nyt kyllä osaa mitään kovin hyvää syytä tähän edes antaa. All The Best Girls on kuitenkin hyvä biisi.

 P.S. Ai niin. Mun on pitänyt tämä jakaa täällä jo jonkun aikaa mutta aina unohdan. Nimittäin mun Last.fm -tili, ja siellä mut saa aivan vapaasti lisätä kaveriksi jos haluaa. Itse liityin tähän mahtavaan musayhteisöön vasta viime marraskuun lopussa, ja aloin kuuntelujani "scroblaamaan" vasta joulun jälkeen, joten mitään biljoonan kuuntelun listoja sieltä ei (vielä) löydy :D

♫: Arctic Monkeys - The View From The Afternoon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti