keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Show me the way to the next whiskey bar.

Nyt olis luvassa kunnon kuvapläjäys sieltä Herra Ylpön & Ihmisten viime perjantaiselta Tavastian keikalta. Kuvaajana kaikissa kuvissa toimi kaverini, jonka raahasin keikalle mukaan. Hän ei siis erityisemmin perusta Herra Ylpöstä Maj Karmassa eikä Ihmistenkään keskuudessa, mutta lähti nyt sitten seuraksi keikalle ja saikin tosiaan sitten virallisen valokuvaajan tittelin. Järjestely toimi ainakin minun kannaltani: itse sain nauttia keikasta täysin siemauksin eikä linssin läpi, ja kuitenkin sain paljon kivoja kuvia keikasta :)


Itse keikasta sanottava sen verran että oli kyllä aivan järettömän kova veto. Yleisökin tuntui olevan hyvin messissä, ainakin Pojat Ei Tanssi biisin aikana Ylppöäkin taisi hieman naurattaa kun ei vissiin tahtonut omaa ääntään kuulla yleisön laulun seasta! Porno meni niin hardcore sekoiluksi kun Ylpön mikki hajosi eikä toimivaa meinannut löytyä koko lavalta. Siellä sitten jätkät kieriskeli vain lavalla hajottaen paikkoja ja lisää laitteita :D Mutta näinhän sen pitääkin mennä, kun meno käy oudoksi, oudot panee menoksi! Minulle erittäin mieluinen yllätys biisilistalla oli Mellakka, jonka halusinkin kuulla livenä. Myös uuden levyn Entiset tyttöystävät oli erittäin mahtava livenä, toivottavasti jää osaksi settilistaa tulevaisuudessakin. Keikalla kuultiin myös yksi täysin uusi biisi nimeltään Öitä, ja siis hyvältähän se taas kuulosti! Innolla odotan levytysversiota tuosta.
Kun The Doorsin Alabama Song (Whiskey Bar) pärähti soimaan tuttuun tapaan keikan lopussa, alkoi Ylppö repiä muutamia meitä eturiviläisiä lavalle kanssaan tanssimaan, siispä päädyin minäkin sinne kekkuloimaan! Tuli aika isona yllärinä, luulin että Herra vain kättelee normaaliin tapaansa eturiviä, mutta sehän kiskaisikin sinne lavalle! Jos nyt vielä ihan pikkaisen leijun niin minut vetäistiin heti toisena sinne lavalle :) Haha. Keikan päätyttyä jäimme kaverin ja muutaman uuden tuttavuuden kanssa hengailemaan Tavastialle ja päästiinkin sitten hieman jututtamaan Ihmisten basistia Jami Westergårdia, joka on muuten niin syötävän suloinen! Hieman myöhemmin myös päästiin juttusille itse "ison staran" eli Herra Ylpön kanssa. Selvisi mm. se, että Ylppö-raasu oli melkoisen kovassa kuumeessa ollut koko päivän ja myös siis keikan ajan. Ei olisi kyllä uskonut herran menosta! Rautainen ammattilainen siis. Kuviakin otettiin, mutta niitä en nyt julkaisekaan täällä.

Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu! Kaverin kanssa käveltiin sitten yöllä Tavastialta Pasilaan, voin kertoa että jalat huusi hoosiannaa kaiken sen keikalla hyppimisen jälkeen. Löysin myös ehkä sielunsiskoni tuolta keikalta, ehkä parasta ikinä! :) Näemmekin seuraavan kerran jo 29.5. kun YleX Pop pärähtää käyntiin ja kukas muukaan siellä esiintyy kuin Herra Ylppö Ihmisineen!

P.S. Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi!

♫: Pony Pony Run Run - Hey You

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti