tiistai 31. elokuuta 2010

Don't Let Go.

Facebookin etusivulla törmäsin Spotifyn uutuuteen, nimittäin Hurts -nimisen yhtyeen ja kirjailija Joe Stretchin interaktiiviseen ääniromaaniin nimeltä 'Don't Let Go'. Linkki aukeaa näyttelijä Anna Frielin kertoman tarinan ensimmäiseen raitaan, jonka lopussa kuuntelijalle annetaan koodi, jolla löytyy tarinan seuraava osa. Seuraavan osan lopussa kuuntelijalle taas annetaan valinta: kaksi koodia jotka vievät tarinaa eri suuntiin. Kuuntelija saa siis itse vaikuttaa tarinan kulkuun ja lopputulokseen, joita voi siis olla lukuisia erilaisia. Tehtävänä olisi estää tarinan pahista Guy Lockhartia levittämästä sydänsurujuomaa, joka tuomitsisi ihmiskunnan ikuiseen rakkaudettomaan ja tyhjään olemassaoloon. Jos onnistuu pääsemään johonkin niistä yhdestätoista mahdollisesta loppuratkaisusta kuolematta tarinassa, palkinnoksi pitäisi saada kuunnella ennakkoon Hurtsin uuden levyn ylimääräinen kappale.
Varoituksen sanana, tähän jää aika helposti koukkuun, itse olen epäonnistunut maailmanpelastus tehtävässä jo kahdesti, mutta pakko yrittää uudestaan :D Enkä edes välitä nimeksikään Hurtsin musiikista...vaikka onhan se ihan ok, ei vain iske mitenkään erikoisemmin ainakaan ne pari kappaletta jotka olen radiosta kuullut.

Markkinoinnin ja mainostuksen kannalta tällainen on kuitenkin mielestäni oikein hieno idea ! Selkeästi nähty vaivaa kun on koitettu keksiä kuinka markkinoida uutta levyä mieleenpainuvalla tavalla. Rakastan myös Anna Frieliä joten oli mukava lukea että nimenomaan hän on äänessä lukemassa tarinaa.

♫: Hurts - Wonderful Life

P.S. Tämä oli näköjään muuten tämän blogin 100. postaus !

2 kommenttia:

  1. Hei, mitä opiskelet? Kieliä ilmeisesti, jos oikein luin tuolta aiemmin? :)

    terv. tuleva jyulainen

    VastaaPoista
  2. mig: Moi, englannin kieltä opiskelen (ja ihan "tavis-enkkulainen" olen, eli en siis ole opettajalinjalla). Sivuaine on vielä hakusessa :D Tervetuloa vain! Itse olen ainakin viihtynyt erittäin hyvin :)

    VastaaPoista