maanantai 30. elokuuta 2010

My grammar is soooooo gooder.

Ei meinaa teksti syntyä taas ollenkaan. Viikonloppu meni muuttohommissa, muutin siis soluasunnosta yksiöön lauantaina, ja voi luoja sitä tavaran määrää ! Missä välissä olin ehtinyt kerätä niin suunnattoman määrän rojua pieneen soluhuoneeseeni? Kysynpähän vaan. Muuttopäivä oli tietysti kaikista huonoin mahdollinen, sillä samaisena lauantaina iso osa aivan uusia opiskelijoita muutti rakennukseen josta itse olin muuttamassa pois, eli hissit olivat koko ajan varattuna, piha oli täynnä autoja jne. Onneksi sentään rakennus johon muutin oli melko rauhallinen muuttajien osalta ja saimme tavarat siirrettyä pakettiautosta uuteen asuntoon melko vaivattomasti. On se muuttaminen niin rankkaa ettei sitä kyllä aivan joka vuosi haluaisi tehdä...

Uusi asunto alkaa kuitenkin näyttämään ja tuntumaan jo kodilta, vaikka hieman haikea olo onkin kun ajattelee vanhaa soluhuonetta. Siihenkin kuitenkin ehti jo tottua ja kiintyäkin. Eiköhän tämä tästä kuitenkin. Muutamat tavarat vielä odottavat laatikoissa paikkaansa.

Tämä viikko olisi vielä kesälomaa, sitten seuraisi paluu yliopiston penkkejä kuluttamaan. Selasin tuossa kuvatiedostojani ja löysin tallentamani Pearls Before Swine -sarjiksen, joka on vain niin sopiva näin englannin kielen opiskelijalle :D

Pearls Before Swine on ehdottomasti lempisarjikseni, vaikken hirveästi sarjiksia noin yleensä luekaan. Tämä on kuitenkin sellainen joka täytyy tsekata joka päivä. Kyseinen sarjis ilmestyy vissiin Keskisuomalaisessa suomeksi, mutta itse luen sarjista täältä.

Todella kivaa kun on hirvittävä yskä vieläkin päällä ja ääni lähestulkoon kadonnut, kurkkuunkin koskee :( Pitäisi varmaan lääkäriin hakeutua piakkoin, en tahdo !! Mutta joo, tässä nyt ei ollut oikein mitään järkevää punaista lankaa koko postauksessa, yleistä löpinää kuulumisista :) Katsellaan jos saisi aikaiseksi jonkun paremman postauksen myöhemmin. Musiikistakaan ei tällä hetkellä ole oikein puhuttavaa sillä olen edelleenkin jumittunut kuuntelemaan Razorlightia lähes nonstoppina, pitäisi ehkä keksiä jotain muutakin kuunneltavaa. Ehdotuksia?

♫: Lou Reed - Perfect Day (Razorlightin väliin mahtuu välillä muutama biisi jotain muutakin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti