tiistai 24. elokuuta 2010

Razorlight - Stumble and Fall

Vaikka tuntuukin hassulta sanoa näin, niin melkeinpä parasta mikä jäi niinsanotusti "käteen" tuolta U2:n Olympiastadionin keikalta oli uusi tuttavuus Razorlight, joka siis lämppäsi irlantilaiset lavalle. Kyseinen indie bändi Briteistä jäi mieleeni karismaattisen laulajan ansiosta. Johnny Borrell käveli lavalle paidatta, hieman kiharissa hiuksissaan ja oli jotenkin kovin välitön, vaikka varmasti tiukan aikataulun vuoksi biisien väliset löpinät oli karsittu minimiin. Kun screeniltä heijastui verkkokalvoilleni Johnnyn isot siniset silmät, olin kutakuinkin myyty. Laulaja muistutti minua erittäin paljon nuoresta Iggy Popista ! Ei pidä kuitenkaan yhtään väheksyä bändin musiikkiakaan, toimi livenä hyvin ja kuulosti mielenkiintoiselta. Niinpä heti seuraavana päivänä avasin Spotifyn ja näpyttelin hakukenttään Razorlight ja ei muuta kuin bändin tuotanto soimaan !
Mikään järin uusi bändihän ei ole kyseessä. Wikipedia tiesi kertoa että Razorlight perustettiin jo vuonna 2002 ja ensimmäinen levy ilmestyi 2004 (Up All Night). Englantilaisen Johnnyn lisäksi bändissä vaikuttaa kaksi ruotsalaismuusikkoa ! Toinen, Razorlight-niminen albumi ilmestyi 2006 (noussut omaksi suosikikseni), ja viimeisin levy Slipway Fires ilmestyi 2008. Toivottavasti saamme kuulla uutta musiikkia pian !Hyviä biisejä löytyy vaikka kuinka ! Suosittelen kuuntelemaan ainakin nuo ylle laittamani kappaleet, ja jos iskee niin Spotifysta tosiaan löytyy kaikki levyt :)

Kuva bändin MySpace sivulta.

♫: Razorlight - Hostage of Love

3 kommenttia:

 1. Congratulations on Your webstite, original and attractive indeed, I have discovered just surfing!
  Best wishes from Italy.

  VastaaPoista
 2. Kuuntelin pikku pätkät Myspacesta, mutta ihan vielä ei vakuuttanut. Pitääpä kokeilla siis Spotifyta seuraavaksi!

  Löysin blogisi äskettäin (Paras Aika Vuodesta -kommenttien kautta), vaikuttaa kivalta :)

  VastaaPoista
 3. bubble, kiitos vain :)
  Haha et itseasiassa ole ainoa joka on sanonut ettei Razorlight oikein vakuuttanut! No mutta kaikesta ei voi kaikki pitää :) Itse olen aivan koukuttunut näiden musiikkiin, kohonnut last.fm listoillakin raketin lailla kärkijoukkoon...

  VastaaPoista