keskiviikko 6. lokakuuta 2010

And a cherry on top.

Anteeksi venähtänyt blogihiljaisuus, elämä on ollut uskomattoman kiireistä viime aikoina. On vain ollut pakko hyväksyä taas se tosiasia että opiskelujutut on hoidettava aivan itse, kovista yrityksistä huolimatta en ole onnistunut taikoa tehtäviäni tekemään itse itsensä. Lisäksi tämä alkanut syksy on ollut huomattavasti aktiivisempi myös sosiaalisen elämän kannalta kuin edeltäjänsä, lähes poikkeuksetta olen ollut joka ilta jossain huitelemassa. Poikkeuksena tosiaankin tämä ilta kun olen kotona kirjoittelemassa tätä :) Huomenna ollaan taas liikenteessä Jyväskylän Kauppakadun Approssa ja viikonloppu hurahtaa Helsingissä synttäreitä viettämässä.

Mutta asiaan. Voi mikä ihanan ihana yllätys minua odottikaan tänään kun kirjauduin Bloggeriin: olin saanut ihanalta twilight colan bubblelta Cherry on Top -tunnustuksen! Mieletön päivän piristys! Ja aivan suunnaton yllätys, yhtään asiaa vähättelemättä. En ole mikään maailman aktiivisin bloggaaja, saati omaperäisin, ja melko pitkään kirjoittelinkin tätä pientä blogiani vailla yhtään lukijaa tai kommenttia. Pikkuhiljaa muutamia lukijoita on uskaltanut matkaan (Suuri kiitos siitä!) ja kommenttejakin on tipahdellut mukavasti (jälleen Suuri kiitos niistäkin!). Otan siis todellakin kiitollisena vastaan tämän tunnustuksen ♥

1. Jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle.
2. Kerro 3 asiaa, joita rakastat
3. Näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

Itse en lue aktiivisesti hirveän montaa suomalaista blogia, joten on aika hankala valita viittä inspiroivinta, mutta yritetään, sillä haluan ehdottomasti jakaa eteenpäin tätä hyvää mieltä, jonka ainakin itse tästä sain :) Näistäkin varmasti kaikki ovat jo saaneet tällaisen tunnustuksen aikaisemmin mutta he kyllä ansaitsevat sen toistamiseenkin.

Pidän blogin rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista asioista, joita kirjoittaja usein postauksissaan esittelee. Huvittavan usein huomaan ajatelleeni tehdä postauksen esimerkiksi tismalleen samasta henkilöstä kuin Ravenwaves, mutta hän vain tuppaa ehtimään ensiksi!

Kun löysin tämän blogin ahmin kaikki ilmestyneet postaukset yhdeltä istumalta. Vaikutuin. Tämä blogi on saanut minut todella miettimään myös omia shoppailutottumuksiani.

Postauksissa ei ole kovinkaan paljon tekstiä, mutta sitäkin nätimpiä valokuvia. Lisäksi kirjoittaja on lahjakas piirtäjä!

Ensinnäkin blogin nimi on yksi suosikkibiiseistäni. Itse kirjoittelen vain fiilispohjalta niitä näitä biiseistä ja bändeistä joista satun tykkäämään, mutta tässä blogissa musiikkiin on mielestäni paneuduttu paljon syvemmin. Hyvä blogi jos haluaa tutustua itselleen uusiin bändeihin :)

Aivan pakko laittaa Stellan blogi, sillä rakastan tuota naista. Huolisin Stellan vaatekaapin, mäyräkoiran ja miksen myös poikaystävän itselleni silmänräpäyksessä. Pidän myös todella paljon Stellan kirjoitustyylistä. Fanityttö-hehkutus loppuu tähän :D

Sitten olisi vissiin aika kertoa ne 3 asiaa joita rakastan. Näitä taas olisi helppo listata varmaan sata!

Tatuoinnit. Rakastan tatuointeja. Itse en välttämättä hankkisi kehon täydeltä mustetta iholleni, mutta esimerkiksi Kat Von D:n tatuoinnit ovat varsin kaunista katseltavaa. Kärsin todella kovasta tatuointikuumeesta tälläkin hetkellä, mutta pääni on niin täynnä eri ideoita etten tiedä mitkä niistä toteuttaisin, tai minkä niistä toteuttaisin ensin.

Sade. Sateiset päivät ovat ihania! Kieltämättä joskus jos olisi liikuttava ulkona paljon sateisena päivänä, voi rankkasade käydä hieman hermoille :) Mutta yleisesti ottaen, rakastan sadetta, sateen ropinaa ikkunalaudalla, sateenvarjolla tai talon katolla. Sadepäivinä voi myös hyvällä omalla tunnolla jäädä sisälle lukemaan kirjaa tai katsomaan elokuvia. Toisaalta joskus on myös kiva vain lähteä kävelylle sateeseen.

Yksin asuminen. Voi kyllä! Asuin vuoden soluasunnossa varsin mukavan kämppiksen kanssa, mutta minut on vain tehty asumaan yksin. Rakastan sitä tunnetta että voin tehdä mitä haluan mihin aikaan haluan, ilman että tarvitsee ottaa ketään muuta huomioon (naapureita lukuunottamatta, mutta nyt ei puhutakaan mistään niin suuresta mikä vaikuttaisi naapureihin asti). Olen saanut tehdä asunnostani omani näköisen ja nyt tämä tuntuukin paljon enemmän kodilta kuin soluhuoneeni.


Japanilaisen taitelija-Hokusain kuuluisa puupiirros Kanagawan suuri aalto on ehdoton lempikuvani. Okei, en nyt ollut aivan varma olisiko tähän pitänyt laittaa jokin itse ottamani valokuva vai mikä, mutta tämä saa nyt luvan kelvata. Seinälläni komeilee tämä taulu julisteena ja olen aivan rakastunut siihen. Vesi on rakkain elementti minulle. Samalla sekä rakastan että pelkään vettä aivan suunnattomasti. Vesi rauhoittaa, mutta suuret vesimassat herättävät pohjatonta kauhua sekä kunnioitusta. 

Siinäpä se! Seuraavan kerran palailen langoille vasta ensi viikolla, kuten jo aikaisemmin mainitsin, viikonlopun vietän Helsingissä juhlistamassa sunnuntaisia synttäreitäni :) Ohjelmassa ainakin Herra Ylpön & Ihmisten keikka Virgin Oilissa ♥ Se onkin sitten viimeinen mahdollisuus nähdä Ihmiset lavalla piiiitkään aikaan, bändi nimittäin vetäytyy studion uumeniin työstämään uusia levyjä. Kyllä vain, yhtye aikoo julkaista vuonna 2012 peräti kaksi pitkäsoittoa, jotka muodostavat ikään kuin yhden kokonaisuuden, Mies ja Nainen. Mielenkiinnolla odotellessa, vaikka täytyykin myöntää että olin uutisen kuultuani hieman pettynyt että näillä näkymin Maj Karma ei ole aktivoitumassa :( Tahdon Karman takaisin! Well...You can't always get what you want.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

♫: Tehosekoitin - Hetken tie on kevyt

1 kommentti:

  1. Hihi, ole hyvä vaan :)

    Hyviä blogejakin olet listannut, ainoastaan Where bluebirds fly oli ennestään tuntematon, mutta lisäilin sen nyt luettavien listalle.. Kuvat siellä on niin kauniita. Ja Ravenwaves on tosiaan hyvä ystäväni ;)

    VastaaPoista