torstai 2. syyskuuta 2010

Interpol

Interpolin uusi albumi Interpol on nyt kuunneltavissa bändin MySpace-sivulla. Kuuntelin levyn viime yönä hieman väsyneissä tunnelmissa kerran läpi, pienellä volyymilla, enkä täten uskalla sanoa vielä kokonaisuudesta mitään. Luulen, että tämä levy on kuitenkin sellainen joka vaatii useamman kuuntelukerran ennen kuin siihen tavallaan "kasvaa". Ensimmäisellä kuuntelukerralla levyltä ei kuitenkaan pompannut mitään erityisen tarttuvia biisejä mieleen, kuten Evil, Obstacle 1 & 2 tai PDA aikaisemmilta levyiltä muutamia mainitakseni.

Kauppoihin levy tulee siis 7.9.2010.Täytyy palailla levyyn vielä myöhemmin kunhan olen muodostanut kunnollisen mielipiteen siitä.

♫: Interpol - Summer Well

2 kommenttia:

  1. Mulla on vähän tapana, etten uskalla kovastikaan kuunnella näitä ennakkomaistiaisia.. Jotenkin.. en tiiä. Samahan se tavallaan on kuin jos levy ilmestyisi jo tänään. Mutta silti haluan sen fyysisen tallenteen käsiini, laittaa sen pyörimään ja tuntea musiikin imevän. Kuunnella, ei vain antaa soida taustalla.

    VastaaPoista
  2. bubble: Juu ymmärrän, itsekin pidän enemmän siitä kun saa sen konkreettisen levyn käsiini ja soittimeen. Siinä on vain aivan erilainen fiilis jotenkin! Ja kyllähän levyt aina kuulostavatkin paremmilta kunnon stereoista.

    VastaaPoista