torstai 9. syyskuuta 2010

Muutetaan Lontooseen.

Kovinkaan moni ei varmasti ole voinut välttyä tänä kesänä kummallisen Pyhät Tepot -nimisen yhtyeen Muutetaan Lontooseen sinkun radiosoitolta. En tunnustaudu faniksi, mutta olen kuitenkin tänään melko innoissani menossa katsomaan Teppojen keikkaa JYYn avajaisbileisiin (Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta). Alkukesästä nimittäin katsoin netistä Teppojen livevedon YleXPopista (sen takia että kuulin Herra Ylpön vilahtavan yleisössä sekä lavalla) ja nauroin katketakseni. Bändillä oli aivan seko meininki lavalla, laulaja oli kännissä kuin käki eikä se raukka nyt oikein osaa laulaakaan, mutta hei, kun ei oteta liian vakavasti (siis lainkaan vakavasti) niin bändin sekoilusta voi jopa nauttia :D Ehtaa suomipunk meininkiä ! Kuka sanoi että musiikin täytyisi aina olla vakavaa, tai että se pitäisi ottaa aina vakavasti?


"Me ollaan vitun seksikkäitä jätkiä, seksikkäitä jätkiä, wo-oo-oo!" Tuo jää soimaan päähän...Kamera lähtee tänään mukaan, toivottavasti siinä kestää akku ja muistan räpsäistä edes pari kuvaa näistä, ööh, seksikkäistä (?!) jätkistä... :D Avajaisbileissä esiintyy Teppojen lisäksi myös Zebra and Snake ja CC33. Ensiksi mainittua kuuntelin bändin MySpace sivuilta, eikä se nyt hullummalta kuulostanut. Katsotaan miten toimii livenä.

Anteeksi muuten tämä radiohiljaisuus, olen ollut menossa lähes tauotta, eikä viikonloppu tarjoa minkäänlaista helpotusta. Rankkaa tämä opiskelijaelämä...

♫: Pyhät Tepot - Täältä tulee Pyhät Tepot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti