tiistai 29. maaliskuuta 2011

Whowhatwherewhywhen?!

Sain Gorgeous Blogger -palkinnon It's just a movie. -blogin kirjoittajalta ja olen erittäin otettu! Muistin myös että mulla on tekemättä yksi toinenkin haaste jonka sain jo aikaa sitten, mutta aloitetaan nyt tästä koska tämä on helpompi :D

Eli seuraavanlainen ohjeistus: The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Pelin henki: jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka sen ansaitsevat.

Milloin aloitit blogisi?
Nykyisellä nimellä blogi on toiminut vasta tammikuusta 2010, mutta toin vanhan blogin puolelta muutamia kirjoituksia, jotka on vuodelta 2009.


Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee?
Tällä hetkellä pääpaino on elokuvissa ja jonkun verran myös musiikissa. Painotus on hieman muuttunut, alunperin ajatuksena oli keskittyä musiikin fiilistelyyn, mutta melkeinpä huomaamatta noita elokuva -aiheisia postauksia on vain syntynyt. Blogi ei kuitenkaan käsittele yksinomaan elokuvia tai musiikkia vaan kyllä täällä on välillä ihan randomeja kivoja juttuja :) Okei, joskus saattaa olla vähemmänkin kivoja juttuja jos jokin asia oikein ottaa aivoon...


Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
No rehellisesti sanottuna en tiedä onko tässä edes mitään erityistä verrattuna moniin muihin samoja aiheita käsitteleviin blogeihin. Kirjoittelen aikalailla omaksi huvikseni koska leffoista ja musiikista on kiva höpöttää, ja täten täältä ei löydy mitään "virallisia" arvosteluja vaan kaikki on aika kevyellä touchilla kirjoitettuja fiiliksiä. En ota itsekään tätä kovin vakavasti, joten ei muidenkaan tarvitse :)

Mikä sai sinut aloittamaan blogin?
Jaah, no kai se vain vaikutti ihan hauskalta puuhalta luettuani monia blogeja ennen aloittamista. Ajattelin myös että on ihan kiva että on joku kanava jonka kautta hehkuttaa uusia musiikkilöytöjä. Sittemmin blogin sisältö on tosiaan vähän muuttunut ja nykyään on vain mukava kertoa leffoista joita on katsonut tai julkaista random-valokuvia joita on ottanut jne.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Onhan noita asioita aina välillä mitä tulee mieleen. Välillä tekisi mieli kirjoittaa enemmän vaikkapa tyyliasioista ja pukeutumisinspiraatiosta ym., mutta loppujen lopuksi olo on ehkä kotoisampi leffojen parissa :) Huono omatunto iskee aina välillä jos ei ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan, mutta toisaalta en halua ottaa asiasta paineita. Ja kukapa minua oikeastaan estää kirjoittamasta ihan juuri siitä mistä kulloinkin tekee mieli? Tämä ei kuitenkaan ole omasta mielestäni mitenkään tiukasti rajattu leffoihin ja musiikkiin. Toisaalta taas ajattelen, että on ehkä parempi koittaa pitäytyä vain parissa aihepiirissä ettei mene liian sekavaksi. Ehkäpä blogi vielä hieman etsiikin suuntaansa, katsotaan mihin tie vie :)



Kyseinen palkinto on tainnut kiertää jo aika monissa blogeissa, joten laitan tämän eteenpäin tällä kertaa vain  kaverilleni Rosille R's Theme -blogiin, kiehkieh :D

♫: Alison Krauss - It Doesn't Matter

2 kommenttia: