maanantai 7. maaliskuuta 2011

A to E

Nappasin tuossa No Fashion Victimsin Emmiltä tällaisen hauskalta vaikuttavan musiikkiaiheisen tehtävän, jossa tehtävänä on siis listata aakkoset läpi niin, että jokaisen aakkosen kohdalla on sillä kirjaimella alkava biisi. Eli A:n kohdalla on A:lla alkava biisi, B:n kohdalla B:llä alkava jne. Lisäksi pitäisi vielä laittaa oma lempikohta kyseisen biisin lyriikoista. Tämmöiset on aina mukavia tehdä, joten here goes!

A Afraid of Everyone (The National)
Your voice is swallowing my soul

B Brother (The Organ)

Lie down in a field if you can
and look at the night sky
Oh where does it end
Sometimes it hurts
when you care about me
But it's gonna hurt more
when they take you from me


C Cry For Love (Iggy Pop)

In searching for a meaningful embrace
Sometimes my self-respect took second place

D Don't Go Back To Dalston (Razorlight)

It's a big big world
and you can do what you like
You can do anything you want
Because darling it's your life

E Enjoy The Silence (Anberlin, orig. Depeche Mode)

Words are meaningless
and forgettable

Translation:
Another music "challenge"! In this one you have to list all the alphabets and to every letter choose a song starting with that letter. For example for A you need to choose a song beginning with an "A", for B a song beginning with a "B" and so on. In addition, write down your favorite lyrics from that song. Sounds like fun so here goes!
 
♫: The National - Afraid of Everyone

2 kommenttia:

  1. Mä niin nappaan tän haasteen! :D Ja oon aina kuullut että se on "yellow voices swallowing my soul". Kumpikohan on oikein? :D Olen sitä mieltä, että The Nationalin kaikki lyriikat (viralliset) pitäisi saada yksiin kansiin. RAKASTAN Matt Berningerin ääntä,mutta herran ääntämisestä ei välillä saa tolkkua.

    Ainiin ja The Organin Brother!!! UPEA biisi <3 Tiedän tasan yhden ihmisen, joka tykkää siitä mun lisäksi. Ja nyt siis kaksi :)

    VastaaPoista
  2. ravenwaves: Todellakin, The Nationalin lyriikat samoihin kansiin! Olen nimittäin törmännyt niin moniin erilaisiin variaatioihin juuri noista Afraid of Everyone lyriikoista, en siis ole yhtään varma että tuo minunkaan on oikea. Itse olen aina kuullut sen noin, tosin silloin keikalla aloin kuuntelemaan että ei se ehkä ihan menekään noin..."You're the voices swallowing my soul" on ainakin yksi variaatio mihin olen myös törmännyt :D

    Tutustuin tuohon The Organin biisiin The L Word -sarjan myötä. On kyllä aivan mahtava kappale ♥

    VastaaPoista