lauantai 19. maaliskuuta 2011

Manboy @ Freetime

Eilen perjantaina 18.3. porilainen Manboy yhtye heitti ilmaisen keikan Jyväskylän Freetime -baarissa. Allekirjoittanut oli tietysti paikalla, tosin melkoisen korkea kuume "hieman" verotti keikasta nauttimista. Bändi oli kuitenkin loistava, tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun näin Manboyn livenä, mutta ei varmastikaan viimeinen.Keikka tuntui kovin lyhyeltä, mutta toisaalta siinä terveydentilassani en ehkä olisi jaksanutkaan pidempää settiä. Keikalla kuultiin seuraavat biisit:

One Dollar Under God
For Another One
How It Hurts
Please Stop Crying
Running Out
Nothing Compares 2 U
How The World Ends
Home
A Bore
Drop Out
-------
Water

Itse olisin toivonut ehkä hieman enemmän biisejä Deus Protector Noster -levyltä, mutta eipä tuo nyt kummemmin haitannut. Harmittaa ettei keikalla ollut levyjä myynnissä, olisin kyllä ehdottomasti ostanut tuon uuden Something Wonderful -albumin. Noh, se on mentävä piakkoin levykauppaan kunhan tässä tervehtyy.

Nyt ei kyllä oikein irtoa tekstiä, sorry. Taidan napata muutaman panadolin ja painua pehkuihin, palaillaan joku toinen päivä toivottavasti terveemmissä merkeissä!

Translation:
Went to see Manboy perform free at Freetime in Jyväskylä. The band was awesome, but I was suffering from rather high fever so I couldn't enjoy the gig as much as I would've liked.
 
♫: Manboy - Nothing Compares 2 U

4 kommenttia:

 1. Hei, ihan mahtavaa että olit Manboyn keikalla ekaa kertaa!! Bändi on ehdottomasti koettavana livenä :) <3 Eipä noi setit useinkaan kovin paljoa pidempiä ole, pisin Mänkkärisettini taitaa olla 14 biisin pituinen, jos oikein muistan.

  Jos olisin päässyt Jykylään mukaan, olisin ollut myymässä levyjä, mutta onneksi niitä saa myös kaupasta ;D

  VastaaPoista
 2. No nyt kun ajattelen jälkeenpäin kuumehouruistani päästyäni, eihän tuo keikka nyt mikään epätavallisen lyhytkään ollut. Mutta kaipa se sitten kertoo jotain keikan hyvyydestä jos se tuntui menevän ohi niin nopeasti :)

  Toivottavasti pääsen seuraamaan Manboyta livenä pian uudestaan, ja mielellään vielä terveenä! :D

  VastaaPoista
 3. Kiva että tykkäsit Manboysta ^__^ Suomen paras bändi. Piste. :D

  VastaaPoista
 4. ravenwaves: Noh, yhtään Manboyta vähättelemättä niin saattaisin sanoa kyllä tähän että Maj Karma on vähintäänkin Suomen paras bändi. Piste. Mutta ei aleta tappelemaan :D

  VastaaPoista