keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Jukebox In My Head

Uudet tuulet puhaltakoon tähänkin blogiin! Poistin kaikki aiemmat sepustukset, aloitetaan  niinsanotusti puhtaalta pöydältä. Pienet esittelyt voisivat olla paikallaan kun kerta tyhjästä lähdetään.

kuva we♥it
Ruudun takaa teille kirjoittelee Jenni, 20-vuotias yliopisto-opiskelija Jyväskylästä. Pääaineena englanti, sivuaineesta ei tietoakaan. Ja ei, musta ei tule opettajaa! Muutin Jyväskylään syksyllä 2009, sitä ennen asuin Lohjalla vanhempien luona viettäen välivuotta lukion jälkeen. Välivuoden ajan olin töissä ihan unelmaduunissa eli videovuokraamo Filmtownissa (joo nyt saa alkaa laulaa "Videovuokraamon tyttö, älä ikinä mene pois...").  Työ oli rentoa, asiakkaat supermukavia ja mikä parasta, sai katsoa ihan törkeen paljon leffoja ♥

kuva we♥it
Rakastan musiikkia ja elokuvia, ja niitä tämäkin blogi tulee enimmäkseen käsittelemään. Fanityttöhehkutusta siis luvassa bändeistä, artisteista, biiseistä, levyistä, keikoista, näyttelijöistä, leffoista ja tv-sarjoista. Kaikki kuitenkin aika kevyellä otteella, mitään syväluotaavia analyyseja ei täällä tulla näkemään. Edellämainittujen lisäksi saatan kuitenkin niin halutessani laajentaa aihepiiriä muihinkin asioihin. Lähtökohtaisesti kirjoittelen siis täysin fiilispohjalta ja ihan vain kirjoittamisen ilosta, siitä kun olen aina tykännyt :)

kuva by minä
Siinä siis lyhyesti mistä tässä on oikein kyse. Syvemmin asiat selvinnee jatkossa postausten myötä ja aina saa kysyä jos kysyttävää tulee! Pitemmittä puheitta, tervetuloa jukeboksiin!


♫: Garbage - Boys Wanna Fight

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti