maanantai 25. tammikuuta 2010

Gimme danger, little stranger.

Mulle tuli tuossa viikonlopun aikana aivan mieletön Iggy Pop -innostus (kuten ehkä huomata saattaa edellisestä postauksesta...) ja kuuntelin vaikka mitä biisejä YouTubesta sekä Spotifysta. Tietysti tästä tuli sitten myös kamala himo lähteä levykauppaan ostelee Iggyn ja Stoogesien levyjä! Meinasin ensin odottaa huomiseen tiistaihin kun olin anyway menossa keskustaan kaverin kanssa kattomaan leffaa, mutta en mä sitten jaksanut odottaa yhtä päivää, joten marssin tänään yliopistolta keskustaan. Suureksi pettymyksekseni Levykauppa Äxässä ei ollut Iggyn levyjä (WTF?! Miten voi edes olla hei mahdollista??? C'mon, vähän pitäis nyt ryhdistäytyä!), mutta onneksi Anttilan TopTen pelasti päivän <3

Mukaan lähti sitten kolme levyä: kaksi pelkällä Iggy Popin nimellä otsikoitua kokoelmaa Nude & Rude ja The Best Of (jossa on aika vanhaa matskua) ja The Stoogesin Fun House -tuplalevy. Kaikki kappalehintaan 7,99! Huomenna suuntana olis sitten kirjasto, josta pitäis käydä vielä lainaamassa muutama Iggyn levy, joita ei nyt mistään kaupasta näköjään löytynyt. Pakko nimittäin saada muutama biisi vielä iPodiin. Mullahan on nyt tässä paraikaa menossa operaatio "Iggyn biisit iPodiin".

Yritin myös metsästää omaksi tuota Please Kill Me -kirjaa, mutta nyt ei ollut selvästikään oikein hyvä metsästyskausi, nimittäin kyseisestä kirjasta on painos loppu eikä sitä siis oikein mistään tällä hetkellä saa. Mutta, vielä on valoa tunnelin päässä! Nimittäin mukava kirjakaupantäti keksi tarkistaa löytyisikö teosta vielä jostain Suomalaisen Kirjakaupan ketjun liikkeestä, ja tietokonepa sanoi että Kajaanin jostain putiikista pitäisi löytyä! Kajaaniin lähtikin sitten tiedustelu tietojen paikkansa pitävyydestä, ja jos hyvä tuuri käy, mulle matkaa Kajaanista asti tuo kirja :) Etsinnässä oli myös Iggy Popin elämäkerta Raakaa voimaa, mutta siitäkin on painos loppu! Miksi maailma on mua vastaan?? Noh, kirjastosta onneksi pitäisi sekin löytyä joten sinnepä sitten vain. Tuleepahan halvemmaksikin.

♫: Iggy Pop - Tell Me A Story

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti