tiistai 28. kesäkuuta 2011

Criss Angel is a Douchebag

Aivan loistavan niminen jakso tänään Supernaturalissa (SubTV klo 22) :D En ole omassa blogissani tainnut pahemmin hehkuttaa kuinka paljon pidän ihanista Winchesterin veljeksistä ja koko Supernatural sarjasta, muutamien kanssabloggaajien kommenttiloodissa (krhm, suomen kieli taas hallussa, miten taipuu 'loota'?! :D) on kyllä tullut sitten senkin edestä osoitettua rakkautta. Ja nyt kun sattui silmiin tuo niin mahtava jakson nimi niin ajattelin jakaa rakkauttani myös omalle tontille.


On sanomattakin selvää, että kiinnostuin heti sarjasta, joka käsittelee kaikkea yliluonnollista. Olenhan niin Buffy Vampyyrintappajan kuin X-Filesinkin ystävä, vaikka en suoranaisesti taas rakasta kauhua. Ja on myönnettävä, että varsinkin Supernaturalin ensimmäinen tuotantokausi sai tämän tytön puntit vapisemaan aikalailla. Bloody Mary jakson jälkeen kartoin ainakin viikon verran melko tehokkaasti peilejä...En tiedä onko toleranssini kauhun suhteen kasvanut (epäilen...) vai onko sarja itse hieman rauhoittunut, mutta ihan samanlaisia monta päivää kestäneitä kauhun väristyksiä ei ole tainnut uudemmat jaksot aiheuttaa. Tämä ei tosin tarkoita ainakaan omalla kohdallani sitä, että sarja olisi muuttunut yhtään huonommaksi! Ja kyllä uusistakin jaksoista löytyy sellaisia, jotka ovat saaneet pienen kauhun aikaiseksi rinnassa (esimerkkinä juuri viime viikkoinen Family Remains).

Yksi selkeä syy siihen, miksi ja miten olen kestänyt katsoa ne pelottavimmatkin jaksot on tietysti itse pääosakaksikko Sam ja Dean Winchester (Jared Padalecki ja Jensen Ackles). Veljekset tuovat kinastelullaan ja naljailullaan sarjaan tarvittavaa keveyttä ja hilpeyttä niin, että kaikesta kauhusta ja jännityksestä saa aina mukavan tauon. Syötävän hyvät ulkonäötkään eivät haittaa kun voi ajatella että kyllä ne hyvännäköiset veljekset homman hoitaa ja pelastaa ;)

Syötävän hyvännäköiseen joukkoon on liittynyt tällä 4. tuotantokaudella Misha Collins, joka näyttelee coolia Jumalan soturia, enkeli Castielia. Mmmmnam. Miks muhun aina iskee nää tämmöiset rentun näköiset, hyvän ja pahan välimaastossa keikkuvat, lähes tunteettomat soturit (vrt. Paul Bettany Priestissa)?!"Come with me..." Well don't mind if I do!

Hups, pieni kuvaspämmi. Täytyy kohta hakea paperia ja kuivata tää kuola näppikseltä. Sitä ennen pakko vielä laittaa yksi kuva, jolle hajosin ihan mukavasti :DKaikki kuvat haettu ja löydetty Googlea apuna käyttäen.

PS. Tää nyt oli ehkä vähän random.

Translation:
I love the title of tonight's Supernatural episode (airing in Finland) :D Awesome. I'm so in love with this show, have been since day one. Even though the show manages to scare the living hell out of me (e.g. after seeing 'Bloody Mary' I avoided all mirrors for a week or so, rather successfully I might add...), the lovely brothers Winchester make it all worth while. In addition to Sam and Dean goodness, Misha Collins joined the cast as God's warrior Castiel. Yummyyyy. Sorry for the randomness of this post, I guess I just needed to drool a little :D

2 kommenttia:

  1. Kyllä se on niin ihmeellistä kun se suomen kieli pakkaa unohtumaan heti kun on asunut muutaman hassun vuoden ulkomailla... Voi meitä suomalaisia!
    (ja seraavaksi pakollinen käännös/next also in English)

    It's so funny when a Finn moves abroad and lives there for a couple of years... What happens? One forgets the Finnish language! Woe to us Finns.

    VastaaPoista
  2. Mä en kyllä ole koskaan asunut ulkomailla, en muuten vaan hallitse tätä meidän kieltä aina :D

    VastaaPoista