sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Make my heart a better place, give me something I can believe

Kat Von D tunnetaan parhaiten urastaan taitavana tatuoijana, mutta nyt nainen on aikeissa valloittaa myös muotimaailman. Kat julkaisi perjantaina 14. päivä Facebook -sivuillaan pienen sneak peekin tulevaan vaatemallistoonsa, ja täytyy sanoa että itse ainakin himoitsen tuota upeaa militaristista takkia! Kelpuuttaisin myös nuo mesh-yksityskohdilla varustetut legginsit, mahtavatkohan olla muutoin tekonahkaa tai jotain vastaavaa. Muutenkin mallisto näyttää varsin hienolta, mutta epäilen vahvasti ettei rantaudu Suomeen asti.

Loput Kat Von D:n julkaisemista sneak peek -kuvista voi katsoa täältä.

Translation:
Most people know Kat Von D for her amazing skills as a tattoo artist, but this tattooed lady is now attempting to take over the fashion world as well. She posted a sneak peek into her upcoming clothing line on her Facebook page, check out the rest of the images here. Personally I'm drooling over that gorgeous military style jacket (see above).

 ♫: Tegan and Sara - The Ocean

2 kommenttia:

  1. Vähän kikatin ku kaikki ne kuvien mallit oli pistetty Katin näköisiks xD Ainaha sitä voi sit netistä kivasti tilaa, jos jostain löytyy :3

    VastaaPoista
  2. Nojoo kieltämättä vähän on stailattu siihen suuntaan :D Ja niin, jos löytyy ja sit hintaluokka on vielä arvoitus...

    VastaaPoista