maanantai 10. tammikuuta 2011

I think I might've inhaled you, I can feel you behind my eyes

Stateless - Bloodstream

Olen aivan koukussa tähän kappaleeseen, uah ♥


No niin, kameran akku ladattu ja ohjekirjaa tavattu muistin virkistämiseksi! Toivottavasti tämä into pysyy yllä jotta täälläkin näkyisi vähän enemmän itse räpsäistyjä kuvia. Missään nimessä en kyllä väitä olevani mikään huippukuvaaja, ehei! Täytyy nyt vain tyytyä siihen mitä saa ;> Blogin ulkoasukin on nyt muuten siinä pisteessä etten enää sen kanssa mitään (todennäköisesti) värkkäile. Valitettavasti en ole itse ottanut tuota bannerin kuvaa, vaan se on sivustolta jossa on ilmaisia stock photos, mitenkä lie tuon nyt sitten suomentaisi...Kuvia joita saa käyttää omiin tarkoituksiinsa, mutta kredittien antaminen sinne minne ne kuuluu on tietysti hyvän käytöksen mukaista :>

Viimeisen lomapäivän kunniaksi kävin hieman shoppailemassa (ja herkuttelin tomaattikeitolla, nam). Vaatekaupoissa en jaksanut kierrellä kummoisesti, en juuri tällä hetkellä tarvitse mitään erikoista. Sen sijaan kulutin suurimman osan ajasta Suomalaisessa Kirjakaupassa. Sain joululahjaksi lahjakortin Suomalaiseen ja käytinkin tänään osan summasta ja ostin kaksi teosta: The Mammoth Book of Tattoos sekä The Rolling Stones: The Illustrated Biography. Rollarikirja sisältää Daily Mailin arkistoista kaivettuja (osa harvinaisia) kuvia yhtyeen uran varrelta. Tekstiä kirjassa ei hirveästi ole, pääkohdat yhtyeen ja sen jäsenten vaiheista vain, mutta itse tykkäänkin enemmän katsella noita kuvia (Rollareitten historiaa löytyy omasta kirjahyllystä sitten tekstipainoitteisemmankin kirjan muodossa).

Ja entäs sitten tuo tatuointikirja? ♥ Voi että. Mulla on aivan törkeä tatuointikuume ollut jo useamman vuoden ja ideoita kuviin löytyy valehtelematta kymmeniä. Ongelma piilee rahoituksen lisäksi päättämättömyydessä, minkä idean toteutuksesta aloittaisin? mihin kohtaan kroppaa kyseisen kuvan ottaisin? Aina kun olen olevinani päättänyt seuraavan tatuointini, vastaan tulee joku mieletön idea joka alkaa houkuttelemaan ja tadaa, siinä sitä sitten taas ollaan kahden (pikemminkin kyllä viiden) vaiheilla. Sitten yhtälöön astuu vielä tuo yksi jo olemassa oleva tatuointi jonka peittäminen aina aika-ajoin houkuttelee. Mutta millä? Ja taas toisaalta, on päiviä jolloin oikeastaan tykkään kyseisestä tatuoinnista. Tämän kirjan osto saattoi olla kohtalokas virhe, tätä kun selailee hetken niin entisten kymmenen idean lisäksi mielessä pyörii varmasti 20 lisää. Mutta toivon että ehkä tästä kirjasta on myös apua tatuointikamppailuni kanssa :> Kuudennessa kuvassa on muuten lempparitatuointiartistini Chris Garver. Voi jos voittaisin lotossa sen 3 miljoonaa niin en aikailisi hetkeäkään vaan lentäisin sinne missä Garver silloin sattuu työskentelemään ja pyytäisin miestä tatuoimaan mulle tiikerin käsivarteen ♥ Toiseksi viimeisen kuvan vampyyri aiheinen tatuointi on muuten aika makee!

Shoppailureissulta mukaan lähti myös jo kauan kaivattu sopivan kokoinen baarilaukku. Ihastuin tuohon yksilöön ensisilmäyksellä, juuri sopivan ajaton ettei tarvitse koko ajan olla ostamassa uusia iltalaukkuja. Ja nimenomaan tuo koko on juuri passeli :> Nyt painelen suihkuun ja pitäisi varmaan yrittää tänään mennä ajoissa nukkumaan, loman aikana unirytmi mennyt taas niin sekaisin että en yksinkertaisesti uskalla edes ajatella huomisaamun kello 7 herätystä...

♫: Stateless - Bloodstream

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta päivältä! Mä vaan pusken töissä, lomat on lusittu ajat sitte.. Hyvän oloisia kirjavalintojakin teit. Ja bannerikin toimii :)

    VastaaPoista
  2. p.s. Voitko nakata mulle mailia asap osoitteeseen bubble.twilightcola (at) gmail.com! Kerron sitten lisää, tässä en viitsi :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Mailiakin lähetin juuri sinne tulemaan :)

    VastaaPoista