perjantai 20. toukokuuta 2011

Ringer

Siitä lähtien kun näin BUFFY THE VAMPIRE SLAYER sarjaa ensimmäisen kerran on Sarah Michelle Gellar (nykyään tunnetaan myös Sarah Michelle Prinzenä) ollut yksi suosikkinäyttelijöistäni. Vampyyrintappajaa ja hänen Scooby-jengiään ei ole telkussa nähty enää vuosiin (onneksi omistan dvd-boksit!) ja SMG onkin Buffyn jälkeen keskittynyt leffauraan ja perheeseensä. Sarah ja miehensä Freddie Prinze Jr. sai Charlotte Grace tyttärensä vuonna 2009. Siitä asti SMG onkin pitänyt aikalailla hiljaiseloa myös elokuvien puolella. Nyt Sarah aikoo kuitenkin palata televisioruutuihin uuden RINGER sarjansa kanssa (tähän pientä fanityttö hihkuntaa!).


Sarjassa SMG näyttelee kahta eri henkilöä, kaksosia, jotka eivät ole olleet yhteyksissä moneen vuoteen. Sarja kertoo Bridgetistä, toipuvasta alkoholistista, joka todistaa palkkamurhan. FBI:n suojelusta huolimatta Bridget päättää paeta New Yorkiin eikä kerro aikeistaan edes AA sponsorilleen. New Yorkissa hän etsii käsiinsä siskonsa Siobhanin, jolla kaikki näyttää menevän hyvin: hän on varakas, hemmoteltu ja naimisissa komean Andrew Martinin (Ioan Gruffud) kanssa. Kun Siobhan yllättäen katoaa, päättää Bridget omaksua siskonsa identiteetin ja esittäessään Siobhania hän saa tietää järkyttäviä salaisuuksia siskonsa elämästä. Ja kun Bridget yritetään tappaa Siobhanin kattohuoneistossa, Bridget tajuaa ettei ole yhtään enemmän turvassa siskonsa elämässä kuin omassaankaan.


Kyseessä on siis trillerisarja ja itse ainakin kiinnostuin tarinasta! Toivon todella että sarja menestyy hyvin, on todella inhottavaa jos suosikkinäyttelijän projektit floppaa :( Saa nähdä tullaanko Ringeriä näkemään Suomen telkkarissa ollenkaan tai milloin, mutta sarja alkaa jenkeissä syksyllä. Aion ihan ehdottomasti tsekata tämän!   
Translation:
Everyone's favorite Vampire Slayer Sarah Michelle Gellar (also known as Sarah Michelle Prinze) returns to TV with her new thriller series called RINGER. In short, the show's about a woman (played by Sarah ofc) who witnesses a murder, goes on the run and reunites with her twin sister. When her sister goes missing she decides to assume her sister's identity and while at it, discovers shocking secrets about her sister's life. Soon she learns that she is no safer as her sister as she is as herself. Well, I'm intrigued and I'm definitely going to check the series out when they air in the States in the fall!
 
♫: Adele - Someone Like You

2 kommenttia:

  1. Oho! Mä en tykkää Gellarista yhtään, mutta sarjan tarina vaikuttaa kiintoisalta :)

    VastaaPoista