torstai 28. huhtikuuta 2011

It's trailer time!

Opiskelua vältelläkseni eksyin "vahingossa" iTunesin leffatrailereiden sivuille ja mukavastihan se aika taas siellä vierähti. Poimin trailereiden joukosta muutamia, jotka vaikuttivat minusta mielenkiintoisilta, eli seuraaviksi leffoja, jotka on pakko nähdä.Immortals on visionäärisen ohjaaja Tarsem Singhin (The Cell, The Fall) ja 300 -elokuvan tuottajien työn tulos, joka trailerista päätellen on myös saanut paljon vaikutteita tuosta 300 -leffasta. Juonessa sekoittuu niin kuolevaiset kuin kuolemattomat, jumalat ja tarut, sankaruus, kosto sekä kohtalo. Rooleissa nähdään mm. Mickey Rourke, Henry Cavill (tuttu esim. Tudors -tv-sarjasta), Freida Pinto, John Hurt, Kellan Lutz ja Stephen Dorff. Visuaalisesti leffa on varmasti näyttävä ja tästä syystä sai ainakin minut odottamaan kesän jälkeen häämöttävää marraskuuta hieman innokkaammin.


Nopeita, upeita autoja. Tarvitseeko sanoa enempää? Fast Five on viides jatko-osa vuoden 2001 The Fast and The Furious -leffalle, ja vaikka tämän sarjan jatko-osat ovat olleetkin aikalailla kuraa jokainen, olen silti tunnollisesti niistä jokaisen katsonut. Vin Dieselin näyttelemän Dominicin jengi on taas koossa ja jälleen kerran luvataan ja vannotaan että nyt on viimeinen keikka kyseessä. Juonesta en lähde enempiä sanomaan, veikkaisin ettei mikään käsikirjoittajien taidonnäyte kuitenkaan ole. Itse tykkään katsoa näitä leffoja nimenomaan noiden autojen, nopeiden takaa-ajokohtausten ja autoilla kikkailemisen takia. (plus, mulla on joku ihmeellinen heikkokohta Vin Dieseliin...) Leffateatteriin tuskin menen tätä kyllä katsomaan, mutta dvdltä sitten.


Another Earth elokuva kertoo nuoresta opiskelijatytöstä (Brit Marling) ja ansioituneesta säveltäjästä (William Mapother), joiden tiet kohtaavat eräänä iltana traagisella tavalla. Samana iltana löydetään planeetta, joka on kopio omasta Maastamme. Another Earth vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta ja erilaiselta elokuvalta, mielenkiinnolla odotan tämän näkemistä.


Jee, lisää vampyyreja! Stake Land vie vampyyrileffoja hieman zombie-elokuvien suuntaan, eli ihmiskuntaa on kohdannut tällä kertaa vampirismiepidemia, jonka seurauksena kourallinen selviytyneitä joutuu taistelemaan verenhimoisia vihollisia vastaan. Vaikka Stake Land nimi muistuttaa erehdyttävästi Zombieland -elokuvasta, yhtäläisyydet näyttävät loppuvan nimeen. Stake Land vaikuttaa olevan totista kauhua ilman hauskoja letkautuksia sankareiden suusta. Leffassa yhtä pääosaa näyttelee muuten ehkä parhaiten Gossip Girlista tunnettu Connor Paolo!


James Francon tähdittämä Rise of the Planet of the Apes voisi ainakin nimensä perusteella olla jonkinlainen epävirallinen prequel Tim Burtonin kulttielokuvalle Planet of the Apes (kaikki leffan nähneet ehkä muistavat elokuvan lopun?). Franco näyttelee tiedemiestä, jonka kokeet apinoilla menee hieman pieleen, nimittäin apinoista tulee uskomattoman älykkäitä. Niinpä alkaa sota apinoiden ja ihmisten välillä siitä, kumpi on vahvempi rotu hallitsemaan toista. Leffassa on käytetty samoja visuaalisia efektejä kuin esimerkiksi Avatarissa, eli varmasti on hienon näköistä katseltavaa.

Aika toiminta- ja visuaalispainoitteisia leffoja siis tulossa paljon ja ylläolevat ainakin saivat minun huomioni. Näiden lisäksi odotan tietysti viimeistä Harry Potter -leffaa ja suloiselta vaikuttavaa Beginners -elokuvaa.   

Translation:
Some upcoming films I would like to see. Most of them are very action-oriented and visually very beautiful and impressive.
 
♫: She & Him - Ridin' In My Car

2 kommenttia:

  1. Apes ja Immortals on odotuslistalla, jälkimmäinen Dorffin ja Cavillin takia ;) Ja Hartsaa tietysti ootan ku hullu puuroa <3 Vaikka toisaalta pelottaa, kun nyt se sitten loppuu!

    VastaaPoista
  2. Suosittelen lämpimästä Stake Landia. Näin sen reilut pari viikkoa sitten ja oli kyllä mielenkiintoista ja vauhdikasta katsottavaa :)

    VastaaPoista