keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

This Is War

Thirty Seconds to Mars -yhtyeen musiikkivideot ovat aina kuin pienoiselokuvia (öh, lyhytelokuvia voisi ehkä olla se oikea termi, mutta "pienoiselokuva" kuulostaa jotenkin söpömmältä :D) eikä bändin uusin This Is War -biisiin tehty video tee poikkeusta tuohon kirjoittamattomaan sääntöön. 30STM ottaa myös usein kantaa erilaisiin yhteiskunnallisiin epäkohtiin biiseissään ja videoissaan, ja myös tässä videossa on havaittavissa väkevää yhteiskuntakritiikkiä: aina alun H.G. Wellsin lainauksesta ("If we don't end the war, the war will end us.") lopun sotakoneiden tuhoutumiseen. Tämä on videon sensuroitu versio, toivottavasti päästään näkemään myös se sensuroimaton.


Hieno biisi ja hieno video.

Translation:
Here's the new music video by 30 Seconds to Mars. The song is called This Is War.
 
♫: Manboy - Tune In

2 kommenttia:

  1. Aika hieno video. Ja siis hienoa, että joku jaksaa tehdä tietyllä teemalla noita.. Niinku marsilaisilla nyt on kaikki sellasia elokuvamaisia, kuten sanoit :) Vaikka onhan niillä kai rahaakin millä mällätä.

    En tiiä ootko kuullu tästä? Todella häiritsevää oikeasti, etenkin noi videopätkät :((( http://twomoreweeks.tumblr.com/post/4279623595/jared-leto-flips-off-a-fan-on-her-birthday

    VastaaPoista
  2. bubble: Juu arvostan kyllä myös että jotkut edes jaksaa tehdä musiikkivideoita, joissa on sanomaa tai edes jonkunlainen tarina. Niitä on aina kivempi katsoa :)

    Tuo Jaredin insidentti oli kyllä mulle aivan uusi juttu, vaikuttaa kyllä aika ikävältä jutulta :/ Eihän tuollainen koskaan ole kivaa, mutta toisaalta tuntuu ettei Jared ole varmaan ajatellut loukkaavansa ketään, kunhan koittaa villiinnyttää yleisöä? Ja tuo pitkä teksti antaa mun mielestä hieman dramaattisemman kuvan tapahtuneesta kuin nuo videoklipit loppujen lopuksi, esim. tekstissä sanotaan Jaredin uhanneen mukiloida tytön ("beat you up") mutta kun kuuntelee videota tarkkaan ni Jared sanoo "spank", joka on ainakin omaan korvaan paljon humoristisempi ja, mitenkä sen nyt sanoisi, ehkä kiusoittelevampi. Ei niin vakavasti otettavissa. Mutta joo, voisi sitä kyllä hieman eritavallakin yleisölleen puhua, kieltämättä. Ymmärrän siis toisaalta että kyseinen tyttö on järkyttynyt tapahtuneesta. Noh, tästähän nyt näköjään voisin jaaritella kokonaisen postauksen verran xD

    VastaaPoista