perjantai 22. huhtikuuta 2011

Seven Secrets


Sain jo aikaa sitten twilight cola.:n bubblelta ylläolevan Beautiful Blogger -tunnustuksen, mutta luurankojen kaiveleminen kaapeista on aina siirtynyt eteenpäin. Tosiaan tunnustuksen mukana tulee haaste, jossa tulisi paljastaa itsestään seitsemän sellaista asiaa, joita kukaan ei tiedä. Yllättävän vaikeaa, yleensä siihen löytyy hyvä syy miksi joitakin asioita ei kaikki tiedä :D Katsotaanpa nyt kuitenkin minkälaisia luurankoja saan kaivettua kaapeistani...

kuva we♥it
...Inhoan hiilihappoja, joten en ole koskaan oppinut juomaan limppareita. Nykyään pystyn kylläkin juomaan esim. siideriä ja lonkeroa, vaikka niissä hiilihappoja onkin, mutta en siltikään tykkää siitä miltä hapot tuntuvat suussa. Limpparia en kyllä aio vieläkään opetella juomaan!

...Opin nielaisemaan pieniä lääketabletteja (puolikas panadol) vasta viimeisen vuoden aikana, eikä ne vieläkään tahdo aina mennä alas. Nuorempana kärsin aina kaikki päänsäryt sun muut kiputilat, koska en vain pystynyt nielaisemaan tabletteja. Kuitenkin joko vanhemmiten kivut ja säryt ovat pahentuneet tai kipukynnykseni on madaltunut, mutta en voisi enää kuvitellakaan kärsiväni ilman lääkkeitä. Muutaman vuoden ajan liottelin puolikkaita panadoleja lusikalliseen veteen (oli siinä se hyvä puoli että ei kestänyt niin kauaa lääkkeen vaikutuksen alkamiseen!), mutta kun sain antibioottikuurin ensimmäistä kertaa "aikuisiällä" (eli en saanut enää sitä nestemäistä antibioottilitkua :D) oli pakko opetella nielemään ne tabut.

...Näen toistuvasti unta -painajainen se kyllä on!- että hampaani alkavat tippua pois. En tiedä mistä tämä johtuu, ehkä alitajuntani koittaa muistuttaa minua käymään useammin hammaslääkärillä, jota muuten pelkään ehkä eniten koko maailmassa.

...Okei tämä on jo oikeasti aika noloa, mutta menköön nyt :D Rakastan joidenkin dvd-koteloiden tuoksua, esimerkiksi Indiana Jones -boxin dvd-kotelot tuoksuvat aivan mielettömän hyviltä! Sitten on myös joitakin todella pahantuoksuisia dvd-koteloita. Niinpä kun ostan tai saan uuden dvd:n on pakko aina hieman nuuhkaista koteloa :D Mutta ainakaan en ole ihan yksin tämän oudon fiksaationi kanssa, nimittäin veljeni on samanlainen! Tuoksuista puheenolleen, rakastan tietysti autotallin ja kellarin sellaista ummehtunutta hajua, mutta tämä ei taida olla mitenkään kovin tavatonta.

kuva we♥it
...Kun otan hanasta vettä lasiin, minun on täytettävä lasi ja kaadettava vesi siitä pois muutaman kerran (yleensä 3 kertaa) ennen kuin voin viimein juoda. Jos pyydän jotakuta toista antamaan minulle vettä ja näen että minulle ojennetaan se ensimmäinen lasillinen suoraan hanasta otettuna, tulee minulle hieman ahdistava olo, mutta pystyn kyllä lopulta juomaan veden. Kai minussa on sitten vähän jotain OCD-taipumusta :D

...Mietin usein musiikkia kuunnellessani millaisen musiikkivideon tekisin biiseille joita kuuntelen. Mietin myös melko usein ihan tavallisissa arkipäiväisissä tilanteissa että "jos tämä olisi elokuvaa niin nyt tulisi siirtymä sinne....." tai "jos tämä olisi elokuvaa niin nyt tapahtuisi näin......" Ja tietysti nämä ajatukset on usein pakko myös sanoa ääneen niissä tilanteissa esimerkiksi paikalla oleville kavereille.

...Olen aina ollut ehkäpä omituisenkin (ainakin jos kysytään monilta kavereiltani) kiinnostunut sarjamurhaajista ja muista synkistä jutuista. Suosikkitv-sarjojanikin ovat Millennium ja Criminal Minds, joissa molemmissa sarjamurhaajiin erikoistuneet profiloijat ottavat kiinni toinen toistaan sairaampia rikollisia. Olen myös lukenut huvikseni melko paljon tunnetuimmista oikean elämän sarjamurhaajista, ja vaikka jutut saavatkin inhon väreitä aikaan selässäni, ovat ne silti uskomattoman kiehtovia. Olenkin siis hyvin kiinnostunut ihmisen mielestä ja siitä, mikä saa ihmiset tekemään karmeita juttuja. Siispä jos saisin tehdä työkseni ihan mitä vain koko maailmassa, haluaisin olla sarjamurhaajaprofiloija FBI:ssa :D

Sellaisia paljastuksia sain kaivettua esiin. Taidan taas kiusata Rosia ja laittaa palkinnon ja haasteen menemään sinne :)

♫: Linkin Park - In The End

6 kommenttia:

 1. Sama juttu veden kanssa! ja sarjamurhaajien, jimiltä tulee huippumielenkiintosia dokkareita aiheesta.

  Hampaiden putoaminenhan on aika yleinen uni ja sen sanotaan kertovan läheisen kuolemasta, muusta menetyksestä tai sen pelosta :( sorry, noh oommäki nähny samaista unta usein enkä muista mitään moista tapahtuneen.. mut kai se kuitenki jostain alitajusesti kertoo.

  VastaaPoista
 2. Haha, hyvä että joku muukin haistelee dvd-koteloita. Aina pakko nuuhkaista kun avaa uuden kotelon, tosin mun mielestä ne tuoksuu kaikki hyvältä. Ei ole ainakaan vielä osunut mitään pahanhajuista yksilöä! :D

  Ja sarjamurhaajat ja muut tappajat kiinnostaa muakin todella paljon. Rikossarjat ei oikeastaan ole koskaan innostanut (paitsi Dexter ja Medium!), mutta nuo todelliset tapaukset on äärimmäisen kiinnostavia. Niistä lukiessa voi helposti vierähtää useampi tunti. Synkkää tekstiähän ne on, varsinkin jos tappaja on lapsi tai nuori. Mutta silti niin kiinnostavaa!

  VastaaPoista
 3. Eugen: Olenkin joskus tainnut kuulla noitten hammasunien tarkoituksen, mutta en taida oikein uskoa siihen, ei nimittäin ole ikinä mitenkään yks yhteen käynyt että joku läheinen olisi kuollut juuri nähtyäni tuota unta (onneksi!). Oma epäilykseni on aika vahvasti tuo hammaslääkäri, sitä kun tosiaan pelkään aivan uskomattoman paljon ja tuppaankin sit aina pitkittämään tarkastuskäyntejä eteenpäin...

  horrendous: Hahhaa, kiva tietää että on noita hassuja ja outoja tapoja sitten muillakin! :)

  VastaaPoista
 4. Miten ei voi tykkää hiilihapoista ??? ö___O

  Ja kiitos taas btw xD/

  VastaaPoista
 5. Rosi: Emt, mulle tuli pienenä jopa ihan fyysisesti huono-olo jos maistoin limpparia tmv. En siis oo ikinä tykänny niistä, inhottavan tuntusia suussa :D

  Ja ollos hyvä!

  VastaaPoista
 6. Mäkään en tykkää hiilihapoista kauheesti, ja tabletit aiheuttaa tuskaa :D Tosin nyt oon vuoden sisällä oppinut nielemään buranat sun muut kokonaisena, ennen ne piti aina puolittaa. Mulla on herkkä oksennusrefleksi ja kaikki "ylimääräinen" kurkussa yököttää helposti.

  Tuoksujutut on kans hauskoja ja noi musiikkivideomietinnät mullaki aika pakollisia ;)

  VastaaPoista