maanantai 25. huhtikuuta 2011

I ♥ Zooey

Enpä ole taas vähään aikaan tehnyt tällaista kunnon henkilökatsausta, mutta aloin tuossa selailemaan koneelle tallentamiani kuvia ja huomasin että aika paljon löytyi kuvia laulaja-näyttelijätär Zooey Deschanelista

Rakastan Zooeyn ulkonäköä, hän on hirveän suloinen isoine sinisine silmineen ja paksussa otsatukassaan. Hän näyttää aina todella raikkaalta ja jotenkin kovin viattomalta! Hirveää pakkelikerrosta ei Zooeyn kasvoilla nähdä vaan nainen näyttää luottavan hyvin luonnolliseen meikkiin, ja se todellakin toimii. Pidän myös todella paljon Zooeyn tyylistä, joka on todella naisellinen ja henkii usein menneiden vuosikymmenten tuulia. Zooey on yksinkertaisesti vain todella kaunis! Huoh, näyttäisipä itsekin tuolta...


Ulkonäön lisäksi olen aina tykännyt Zooeysta näyttelijänä. Muistelisin että ensimmäinen elokuva jossa Zooeyn näin oli Almost Famous (yksi suosikkileffoistani, btw), jossa Zooey näyttelee päähenkilön jokseenkin kapinallista siskoa. Katsoin itseasiassa Jim Carreyn Yes Man -leffan suurimmaksi osaksi Zooeyn takia, ja yllätyin kuinka paljon loppujen lopuksi tykästyinkin elokuvaan. Zooey vieraili myös Weedsissa ja teki todella hauskan roolin hieman omituisena Andya vainoavana Katina. Nähtiinpä Zooey myös scifi-trilleri The Happeningissa, joka ei kyllä leffana onnistunut aivan niin hyvin kuin olisin toivonut. Ehdoton suosikkini Zooeyn rooleista on kuitenkin (500) Days of Summer -elokuvassa (ei varmaan ollut kovinkaan suuri yllätys? ;D).


Zoeeyn laulajana tutustuin oikeastaan vasta ihan hiljattain. Ensimmäisen kerran taisin kuulla Zooeyn laulavan Yes Man -leffassa, mutta en tuolloin muistaakseni tiennyt että nainen harrastaa laulamista ihan tosissaankin; ajattelin että laulukohtaus oli vain roolin tuoma pakollinen paha. (500) Days of Summer -leffan myötä tutustuin sitten lähemmin Zooeyn She & Him -yhtyeeseen, jonka versio The Smithsin Please, please, please let me get what I want -biisistä löytyy elokuvan soundtrackilta. En kuitenkaan ole kuunnellut yhtyeen omia levyjä vielä kovinkaan montaa kertaa, jostain syystä minulla näköjään kestää hetken ennen kuin alan tykästymään yhtyeen musiikkiin. Loppujen lopuksi kuitenkin pidän Zooeyn erikoisesta lauluäänestä ja yhtyeen biisit saavat hyvälle tuulelle :)
Lopuksi vielä kuvakollaasi johon törmäsin Zooeyn kuvia selaillessani. Olin jo aikaisemmin kyllä itse pistänyt merkille että Zooey ja Katy Perry näyttävät häkellyttävän paljon toisiltaan, mutta tähän kollaasiin oli läntätty vielä yksi ihana nainen, Anna Friel. Ja kieltämättä, nyt kun tuota kuvaa katsoo niin kyllä noiden kolmen ulkonäöissä ja tyylissä on yhtäläisyyttä, vai mitä sanotte? Anna Friel on vähintäänkin yhtä suloinen kuin Zooey ♥

Kuka on kuka? Järjestyksessä Zooey, Katy ja Anna.
Kuvat on haalittu ympäri nettiä, viimeinen kuva starpulse.com.

Translation:
Zooey Deschanel is one of my favorite actresses. I admire her classic beauty and feminine style. I also like her singing voice which is quite unusual in my opinion. The last image has three beautiful women, Zooey, Katy Perry and Anna Friel, who look amazingly much alike!
 
♫: She & Him - Don't Look Back

3 kommenttia:

 1. Couldn't agree more!! Zooey on yksinkertaisesti ihana. Ja kyllä se 500 Days Of Summer on ykkönen, ehdottomasti. Minä rakastan She & Himin molempia levyjä, toivottavasti ihastut itsekin jossain vaiheessa.

  Ja Anna Friel on ihana, Katy Perry ei. Yh.

  ps. Tulossa tällä viikolla Zooey-juttua oman blogin puolella :D

  VastaaPoista
 2. UAaah, ihan supersuosikki toi She & Him bändi kyllä. Mieluummin häntä kuuntelen, kuin katselen kuitenkin : - P

  VastaaPoista
 3. ravenwaves: Olen nyt muutaman päivän ajan kuunnellut todella ahkerasti noita levyjä ja jotenkin salakavalasti ihastunutkin niihin ihan täydellä teholla! Hirveän kiva fiilis tulee niitä kuunnellessa :)

  Anna: Mun kelpaa kyllä sekä kuunnella että katsella, suloinen pakkaus koko nainen :)

  VastaaPoista