lauantai 3. huhtikuuta 2010

Dream A Little Dream

Näin muuten jokunen yö mitä kummallisinta unta. Tai no, ei se välttämättä ollut sinänsä niin kovin kummallinen mutta ajattelin sen ihan tulla jakamaan tänne, musiikkiin liittyvä kun oli! Unessa aiemmin "mainostamani" tyttöduo Tegan and Sara olivat vihdoin ja viimein saapuneet Suomeen keikalle - tosin jostain syystä duo olikin kutistunut ja paikalla siskoksista oli vain Tegan. Katsomokin oli auditoriomainen, jossa me katsojat istuimme. Tuli aika konsertin alkaa, mutta kappas! Teganilta puuttui kokonaan plektra jolla kitaraansa rämpytellä! Tyttö kysäisikin sitten mikrofoniinsa että sattuisiko keneltäkään löytymään ylimääräistä. Hiljaista oli, kunnes allekirjoittanut muisti itseasiassa omistavansa yhden säilöttynä (saanen sanoa että vallan hienoon) kalenteriinsa. Varovasti sitten huikkasin Teganille että minultahan tuommoinen yksi löytyisi, mutta olisi sitten aivan ehdottoman tärkeää että saan sen takaisin, sillä se on minulle kovin rakas ja tärkeä. Kyseessä oli nimittäin Maj Karman basistin Kimmo Kuritun minulle antama pleku. Vannotin Tegania palauttamaan kyseisen pikkukapistuksen minulle heti lopetettuaan soittamisen.

Valitettavasti uni loppui enkä siis saanut tietää että sainko rakasta esinettäni enää takaisin. Luotan siihen että Tegan oli rehellinen ja palautti sen keikan jälkeen.

Ja minultahan siis todellakin ihan tässä valvemaailmassakin löytyy tuo Kuritun minulle nakkaama pleku, jota todellakin säilytän hienossa Maj Karma -kustomoidussa kalenterissani, siinä kannen muovitaskussa :) Se on ihana <3 Niin kalenteri kuin plektrakin.

Eipä mulla siis mitään tämän järkevämpää sepustusta ollut :D Unet on kivoja, vaikka ihmiset jotka selittävät uniaan ovatkin yleensä aika tylsiä. Pyydän siis anteeksi tylsyyttäni. (Tai no, ei ne ihmiset välttämättä ole koko ajan tylsiä, mutta se unien selittäminen saattaa olla aika tylsää kuunneltavaa...)

♫: Interpol - Public Pervert

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti