maanantai 19. huhtikuuta 2010

Piipaa Piipaa, Järki lähtee!

Hei kesä on täällä! Tai no, jos kesä on sitä että välillä taivaalta leijailee muutamia lumihiutaleita, ja välillä saattaa tulla oikein kunnolla räntää ja muuta ikävää. Mutta niinä hetkinä jolloin taivas on kirkas ja aurinko paistaa, silloin on kesä! Sitä varten laitoinkin tänään iPodista Maj Karmaa soimaan, koska mulle kyseinen bändi tuo niin mieleen kesän <3 Henkilökohtainen kesäbiisini on myös Karman tekele, nimittäin biisi nimeltä Katutyttöjen laulu. Aijai kun tulee mielettömät kesäfiilikset <3


Toinen kesäbändi (omalla listallani ainakin) on myöskin suomalainen; nimittäin Zen Café. Pitikin tuossa viime viikolla kaivaa Kahvilan levyjä esiin ja nyt niitä onkin tullut luukutettua kiitettävän paljon tässä viimeisen muutaman päivän aikana. Oij, kesäfestarit <3 Saisi muuten Kahvila aktivoitua ja hieman äkkiä, haluan päästä keikoille! Vaikka tokihan se Putron sooloilukin on oikein viihdyttävää ja maittavaa (öh? sanavalinnat taas loistaa :D). Tiedän että tää biisi on niin perus, mutta minkäs sille voi että se on Todella kaunis :)


Hmm, mitäköhän muita kesäbändejä/-biisejä sitä onkaan...Onhan niitä varmasti vaikka mitä, mutta miksi nyt ei tule mitään mieleen?! Aa, no nyt tulikin heti mieleen lisää suomalaista kesäfiilistelyä, nimittäin Don Johnson Big Bandin Take You Home. Siinäpä vasta pirteä kesäbiisi :))


 Siinäpä vähän kesäfiilistelyä a la Jenni :D The Nationalin Boxer -levy on kyllä myös aika täydellinen kesäyön soundtrack. Oij, olen muuten ehkä aivan täpinöissäni siitä että Nationalilta tulee uusi levy, High Violet, tuossa vajaan kuukauden kuluttua! Sue -lehti arvosteli kyseisen levyn uusimmassa numerossa ja arvosanaksi pamahti täysi 10! Arvostelussa levyä luonnehdittiin eräänlaiseksi Boxer 2.0:ksi, joten mun odotukset on aivan mielettömän korkealla, enkä todellakaan usko että tulen pettymään levyyn, sillä kuunneltuani jo tuon Bloodbuzz Ohio -biisin (ilmainen lataus The Nationalin kotisivuilta), olen aika rakastunut <3 Musta oli myös tosi hauska huomata tuota arvostelua lukiessani, että arvostelija on kuvaillut Nationalin musiikkia tismalleen kuten itse olen sen kokenutkin: "Yhtyeen musiikin suurin vahvuus on siinä, miten se onnistuu olemaan yhtä aikaa sekä toivottoman synkkää että hämmentävän lohdullista." Siis tismalleen omat fiilikseni The Nationalin musiikista!!


Mitäs kesäbiisejä tai -bändejä muilla on? :)
♫: The National - Bloodbuzz Ohio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti