torstai 8. huhtikuuta 2010

Only If You Run.

Tänään iski innostus kuunnella jotain aivan uutta musiikkia. Siis minulle uutta, jotain mitä en aikaisemmin ole kuunnellut. Voisin tietysti tämänkin ajan kuluttaa jollain tapaa hyödyllisesti ja produktiivisesti, ja aloitella Academic Writing Paper Kakkosta, mutta nääääh. Innostuin nyt tästä uuden musiikin etsimisestä ja löytämisestä: eipä muuten ole kovin montaa hienompaa tunnetta kuin se, kun huomaa löytäneensä jonkun aivan helmen bändin tai artistin! Oh the high...

No joka tapauksessa. Paras tapa lähteä liikkeelle uuden musiikin metsästyksessä on tietysti Last.fm:n tarjoamat recommendationit eli suositukset. Niitä löytää vaikkapa siitä omalta "Home" -sivulta tai klikkaamalla jonkun oman suosikkibändin sivuille ja sieltä eteenpäin "Similar Artists". Esittelen tässä postauksessa nyt vain yhden uuden tuttavuuteni, lisää varmasti luvassa myöhemmin!

Tämän päivän tuttavuus on Julian Plenti eli Interpolista tuttu laulaja Paul Banks. 2009 julkaistu debyyttialbumi on nimeltään Julian Plenti Is...Skyscraper ja omasta mielestäni kuulostaa hieman Interpolia "kokeellisemmalta", eikä ole suinkaan huono juttu! Levy itseasiassa kolahtaa muhun aika hemmetin hyvin, jopa näin ensimmäisellä kuuntelukerralla. Voisin kuvitella että vain paranee kun pääsee kuuntelemaan useampaankin kertaan :) Levyn avausraita Only If  You Run muistuttaa ehkä eniten Interpolia ja taisi kyllä nousta omaksi suosikikseni ainakin näin alussa, katellaan miten muuttuu kun tosiaan kuuntelen levyn useampaan kertaan! Levy löytyy ainakin Spotifysta kaikille kiinnostuneille, suosittelen!
Uppoaako muihin Julian Plenti?

♫: Julian Plenti - Only If You Run

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti