sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

I Just Want Back In Your Head.

En olekaan muistanut iloita sitä ihanaa asiaa, että vihdoin ja viimein, lukuunottamatta joitain Greyn Anatomian jaksoja ja Nelosella pyörineitä kys. ohjelman mainoksia, Suomen radiokanavat (no ainakin YleX) ovat alkaneet soittaa upeaa, ihanaa kanadalaista identtisten kaksosten muodostamaa sisarduo Tegan and Saraa! (Joo tiedän että hehkutan tätä hieman myöhässä, johan YleX on ainakin soittanut tuota uutta Sainthood levyä viime vuoden puolella.) Itse tutustuin kyseiseen indieyhtyeeseen kiitos Conan O'Brienin, jonka vieraina tytöt olivat muutama vuosi takaperin silloisen uutuuslevynsä The Conin tiimoilta. Tytöt esittivät ohjelmassa yhden omista suosikeistani Back In Your Head -biisin. Muistan vielä kuinka en ensimmäisellä kerralla kun tuon jaksoin näin osannut ollenkaan kummemmin kiinnittää huomiota koko bändiin kunnes aloin kuuntelemaan biisiä, ja hitto vie! Sehän oli aivan mielettömän hyvä! Valitettavasti korvani olivat onnistuneet ohittamaan ihan kokonaan bändin sekä biisin nimen, mutta tajusinpas katsoa jakson uusinnan seuraavana päivänä silmä ja korva kovana.
Siitä alkoi oma TandS rakkauteni. Haalin käsiini The Con -albumin sekä tyttöjen aikaisempia levyjä, tällä hetkellä hyllystä löytyy myös So Jealous ja If It Was You. Rakastan näiden tyttöjen musiikkia hyvin paljon, se on jotenkin niin ihanan omaperäistä minun mielestäni, kitarapainotteista ja mukavaa; saa ainakin minut useimmiten hyvälle tuulelle vaikka toki biisien lyriikat käsittelee iänikuisen raastavia aiheita kuten rakkautta. Mutta silti, lähestymistapa on mielestäni hieman erilainen eikä mitenkään kyllästyneen loppuunkulutettu. Lisäksi tytöillä on jotenkin todella mielenkiintoiset äänet, jotka ainakin minä erotan kaiken muun joukosta. Mieleenjäävät. Ja sehän on aina hyvä asia, eikö?

Toivon todella todella todella paljon että uuden radiosoiton myötä saataisin Tegan and Sara myös Suomeen keikalle. Ruotsissahan nuo ovat käyneet useammin kuin kerran mutta jostain kumman syystä eivät ole koskaan rantautuneet Suomen kamaralle. Toivotaan että asia korjataan mahdollisimman pian! Olisi nimittäin aivan mieletöntä päästä katsomaan tyttöjä livenä, sillä livevideoiden perusteella näillä pikkuisilla tytskyillä on aivan upea lavakarisma ja hyvin intiimi, läheinen tunnelma keikoillaan. He ottavat hyvin yhteyttä yleisöön. Ja kertovat mielettömiä tarinoita :D No katsokaa itse:Suosittelen tutustumaan, ihan vaikka vaan siltä varalta että Tegan and Sara joskus lähitulevaisuudessa eksyvät Suomeen niin kyllähän sinne keikalle sitten yleisöä tarvitaan! :)

♫: Tegan and Sara - City Girl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti