keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

We're half-awake in a fake empire

Oho, aika ilosesti vierähtänyt puoli kuukautta edellisestä kirjoituksesta. Ups. No korjataanpa asiaa vähän. Eipä tässä kyllä kauheasti mitään erikoista kirjoitettavaa ole ollutkaan vaikka paljon on musiikkia tullut kuunneltuakin. Hei, voisinkin oikeastaan tehdä sellaisen postauksen johon tungen kaikkia mahtavia biisejä joita on nyt tullut paljon kuunneltua! Joo näin teen, vaan en nyt. Nimittäin nyt haluan keskittyä ihan yhteen tiettyyn yhtyeeseen jota on tullut tässä etenkin parin viime päivän sisällä kuunneltua todella paljon. Kyseessä on yhtye nimeltä The National ja soittimessa on vielä tarkalleen ottaen pyörinyt yhtyeen vuonna 2007 julkaisema Boxer -levy.


En tiedä muista, mutta mulle tulee tästä levystä niin vahvasti kesäfiilikset, vaikka levy ei mikään kovin hilpeä sinällään olekaan. Mutta mussa se saa aikaan ihana  kevyen surumielisen fiiliksen ja jostain syystä yhdistän vissiin tämän fiiliksen kesään :D Juuri tuo Fake Empire -biisi kauniine pianoineen saa kyllä aikaan suuren kesän kaipauksen, ja tuo mieleen kesäisen road tripin auringonpaisteessa sekä kesäyön nuotion äärellä jonkun rämpyttäessä kitaraa. Ah. Tuo video sopiikin juuri mielestäni tähän biisiin, siis juuri tuommoiset fiilikset mulle tulee tästä kappaleesta!


Toinen lempparikappale tuolta Boxer-levyltä on Slow Show. Aivan uskomattoman kaunis kappale ja saa aikaan jollain haikealla tavalla hyvän fiiliksen (ai että mulla on sitten niin hyvä tää sanallinen ulosanti :D). Mua vaan häiritsee ihan suunnattomasti kun tiedän että tämä kappale, tuo piano-osuus etenkin, on soinut televisiossa jonkun ohjelman mainoksessa, mutta en millään saa päähäni että minkä ohjelman mainos on kyseessä! Jos joku keksii vastauksen niin päästäkää mut pulasta ja kertokaa!

Nyt lähden ulos koirien kanssa. Saisi tämä flunssakin kyllä jo hellittää...Niin joo ja olinhan mä tossa viime perjantaina (26.3.) Herra Ylpön & Ihmisten keikalla Lutakossakin ja oli kyllä aivan mieletön kokemus! Siitäkin voisi koittaa myöhemmin kertoilla lisää, tosin yhtään kuvaa ei koko keikalta valitettavasti ole kun unohdin kiireessäni kameran matkalta :(

♫: The National - Slow Show

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti