perjantai 23. joulukuuta 2011

Trailerishow Part 3

No niin viimeinen osa trailerikatsausta! Huh, kylläpäs näitä löytyikin paljon...Part 1 täällä ja Part 2 täällä.

UNDERWORLD AWAKENING
Iih! Mä tykkään tosi paljon Underworld -leffoista (paitsi siitä Rise of the Lycans leffasta en niinkään pitänyt) ja odotan ihan innolla tätä uusinta leffaa. Ihanaa että Kate Beckinsale on taas mukana. Tämä lukeutuu niihin leffoihin jotka on sitten pakko käydä katsomassa elokuvateatterissa.

A DANGEROUS METHOD
Mua on aina kiinnostanut psykologia ja tämä leffa vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta psykologiselta draamalta. Kertoohan tämä sentään psykologian merkkihenkilöistä Carl Jungista ja Sigmund Freudista, tosin en sitten tiedä kyllä tarinan todenmukaisuudesta...

J. EDGAR
Leonardo DiCaprio on kyllä noussut yhdeksi suosikkinäyttelijäkseni muutaman edellisen elokuvansa ansiosta ja siksipä tämäkin elokuva on nähtävä. Leffa siis kertoo FBI:n johtajasta J. Edgar Hooverista. Sanaa "mielenkiintoinen" on tullut toistettua näiden trailereiden kanssa jo aika paljon mutta no niin, mielenkiintoisiltahan nämä kaikki vaikuttavat!

LIKE CRAZY
Lisätään vähän romantiikkaa joukkoon. Like Crazy vaikuttaa ihanalta indietyyliseltä rakkausdraamalta jossa rakastavaiset erottaa ilkeä byrokratia. Awws.

THE RAVEN
Pakko. Nähdä. Koska: John Cusack, sarjamurhaaja, synkkä tyyli ja vanhan ajan lavastukset.

WAR HORSE
Viimeisenä vielä taattu itkuleffa. Näin tämän Steven Spielbergin elokuvan trailerin ekan kerran kun kävin katsomassa REAL STEELin ja jouduin nieleskelemään kyyneliä aika olan takaa. Tämä on siis ehdottomasti sellainen elokuva jota EI käydä katsomassa elokuvateatterissa (koska olisi noloa vollottaa hysteeristä huutoitkua) vaan tämä katsotaan suosiolla yksin kotona dvd:ltä.

Löytyikös mitään kiinnostavaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti