maanantai 19. joulukuuta 2011

Trailerishow Part 1

Kattelin tuossa iTunes Movie Trailers sivuilla taas että aika paljon mielenkiintoisia leffoja tulossa, joten ajattelin tehdä jälleen tämmöisen katsauksen niihin mua eniten innostaviin ja kiinnostaviin trailereihin :)

THE DARK KNIGHT RISES
En. Malta. Odottaa. Tätä. Mun on pakko myöntää että tää toinen, pidempi traileri on ehkä ihan pikkasen lame, olisin odottanut jotain räjähtävämpää. Mutta uskon ja luotan silti Nolaniin että itse elokuva on sitten hyvä ja viihdyttävä. Tässä on kyllä ihan mieletön casti, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Tom Hardy ja tietysti perus-Batman jengi eli Christian Bale, Michael Cane ja Gary Oldman!

WRATH OF THE TITANS
Jatkoa vuoden 2010 CLASH OF THE TITANS elokuvalle! Traileri vaikuttaa hienolta, mutta niin tosin vaikutti tuon ensimmäisen osan trailerikin, mutta petyin hieman itse elokuvaan. Saas nähdä miten käy kakkososan kanssa...Pääosassa nähdään edelleen AVATAR-elokuvastakin tuttu Sam Worthington.

THE IRON LADY
Meryl Streepin tähdittämä kuvaus Britannian entisestä pääministeristä Margaret Thatcherista. Streepille on vissiin povattu Oscar-ehdokkuutta roolistaan ja ainakin trailerin perusteella näyttää kyllä kiehtovalta elokuvalta muutenkin.

MEN IN BLACK 3
Ahahaa :D Men In Black oli vuonna 1997 aika kova sana minun ja pikkuveljeni mielestä. Katsoimme kyseisen leffan aika hiton monta kertaa. Ja nyt tuo 8-vuotias Jenni herää taas innostuneena eloon kun leffasarjaan on tulossa kolmas osa, wohoo! Kieltämättä elokuva vaikuttaa ehkä hitusen väkisin väännetyltä, mutta hei, siinä on Will Smith ja Tommy Lee Jones taas ufoja jahtaavina agentteina, pakkohan se on nähdä!

GONE
Sarjamurhaaja-trilleri. I'm watching it. En pahemmin vieläkään välitä Amanda Seyfriedistä, mutta eiköhän tuota nyt katso tässäkin leffassa (tuntuuko kenestäkään muusta että kyseinen naikkonen on about jokatoisessa leffassa tällä hetkellä...). Huomasin tossa kun katsoin trailerin toisen kerran että hitto vie, leffassahan taitaa vilahtaa myös ihana Katherine Moennig poliisina/etsivänä! Yksi lisäsyy katsastaa leffa siis.

THE DARKEST HOUR
Kiinnostuin tästä elokuvasta lähinnä siinä näyttelevän ihanan ruotsalaisen Joel Kinnamanin takia, mutta kyllähän leffa näyttää ihan jännältä itsekin. Vaikka onhan näitä alien invasion leffoja viime aikoina ollut jonkun verran eivätkä ne ole kyllä pahemmin vakuuttaneet. Silti, pakko nähdä tämä ihan vain jo Kinnamanin takia (vaikkakaan häntä ei vissiin ainakaan liikaa leffassa ole...).

Ja koska näitä tuli niin helvetin monta listattua niin päätin jakaa trailerishown kolmeen osaan. Lisää siis luvassa vielä tällä viikolla! Stay tuned.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti