keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Trailerishow Part 2

Jatkoa trailerikatsaukseen, part 1 katseltavissa täällä.

THE WOMAN IN BLACK
Okei, olin ihan paniikissa kun katsoin ton trailerin, joten loppupeleissä voi olla etten uskalla katsoa koko elokuvaa ollenkaan. Haluaisin kyllä nähdä, vaikuttaa siistiltä!

ANGELS CREST
Terminator: Sarah Connorin aikakirjat -tv-sarjasta tuttu Thomas Dekker tähdittää draamaa, jossa nuori isä hävittää poikansa. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta trailerin perusteella.

SHAME
Raketin lailla suureen suosioon noussut Michael Fassbender tähdittää draamaa miehestä ja tämän siskosta (Carey Mulligan), joilla on hankala menneisyys. Traileri sai ainakin minut kiinnostumaan elokuvasta, ja palkintoehdokkuuksiakin (ja palkintojakin) on tainnut leffa jo kahmia jonkun verran.

THE AMAZING SPIDERMAN
Musta on hieman hassua että Spiderman leffoja herätellään uudestaan henkiin, vaikka niistä uusistakaan versioista ei ole kulunut kovinkaan kauan. No, jokatapauksessa, traileri näyttää hyvältä ja mun mielestä Andrew Garfield hakkaa jonkun Tobey Maguiren mennen tullen.

THE AVENGERS
Joss Whedonin ohjaamasta ja käsikirjoittamasta Avengers -elokuvasta on saatu maistiaisia jo pidemmän aikaa kun yksittäiset supersankarit kuten Iron Man, Thor ja Captain America ovat seikkailleet omissa elokuvissaan. Pian se on kuitenkin täällä, elokuva joka tuo nuo ja monet muut supersankarit yhteen! Jee!

SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN
Red Riding Hood taisi aloittaa tämän suuntauksen jossa vanhat sadut saavat uudenlaisen käsittelyn, nyt vuorossa Lumikki. Itse en tykännyt tuosta Red Riding Hoodista yhtään, mutta tämä näyttää jo hieman paremmalta. Suurin syy miksi haluan tämän katsoa on kyllä Charlize Theronin näyttelemä paha kuningatar, oi että näyttää niin siistiltä! :D

Vielä luvassa part 3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti