sunnuntai 28. helmikuuta 2010

The Soundtrack of the Weekend

Vietin viikonlopun kaverin luona Hel(l)singissä ja ohjelmaan kuului hyvää ruokaa, juomaa ja tietysti, loistavaa musiikkia! Me todellakin fiilisteltiin kaksi päivää melkeinpä putkeen kaikkia ihania, mahtavia, koskettavia, upeita, hauskoja, riehakkaita, rajuja, törkeitä ja tykkejä biisejä. Ajattelin nyt tänne lätkästä sitten parhaat palat :)
Ihan ensimmäisenä täytyy laittaa tämä. Danko Jonesin Cadillac. Hitto että on tykki renkutus! Tätä tuli viikonlopun aikana soitettua aika hitsin monta kertaa ja joka kerta veti yhtä hulluksi meiningin. Tästä ei voi olla tykkäämättä!
Sit hieman rauhallisempiin tunnelmiin. Elton Johnin Tiny Dancer. Yksi upeimmista biiseistä. Tää on niin kaunis. Tätä kun kuuntelee tulee elävästi mieleen kesä, kesäyöt ja autolla ajelu hiljaisella maantiellä keskellä usvaisia peltoja, tämä biisi soisi stereoista ja sitä vain katselisi ohikiitäviä katulamppuja <3 Huijui, kylmät väreet valtaa kyllä ihan koko kropan kun tämä biisi soi. Aivan mielettömän kaunis ja koskettava. Tätä on pakko kuunnella täydellisessä hiljaisuudessa.
Sit mennään taas vähän rankempaan suuntaan, eli Iggy Popin Penetration. Kaveri hullaantui tähän ihan täysin kun soitin levyltä ja ei meinannut päästä tästä yli ollenkaan, joten tätäkin soitettiin aika monta kertaa :D Eikä siinä mitään, oikein kova biisi. Erittäin, öh, seksikäs!
Sitten me myös ällöhempeiltiin ja kuunneltiin mm. The Cardigansin For What It's Worth biisiä. Tää on oikeesti ihan todella hyvä! Ihanaaihanaa.
Jatketaan eräänlaisella hempeilyllä, tosin hieman rockimmalla. Patti Smith Groupin Because The Night. Siis tämä biisihän on klassikko eikä suotta; aivan uskomaton biisi. Kertsi saa aina aikaan mielettömän himon laulaa mukana vaikkei yhtään osaakaan, mutta kun pakko päästää ulos kaikki se tunne mitä tätä biisiä kuunnellessa syntyy!
Sitten chillailtiin todella lungin biisin tahtiin, eli Warren Zevonin My Shit's Fucked Up soi myös useaan otteeseen. Tässä on vain jotenkin niin hyvät lyriikat ja todella rento chillailu biisi.

Siinäpä ne kaikkein helmeimmät helmet (in my opinion, of course) viikonlopun soittolistalta. Kuunneltiin me kyllä vaikka vallan mitä mutta en edes pysty muistamaan kaikkia. Meininki oli joka tapauksessa hyvä, aivan mahtava viikonloppu. Nyt voisin tosin nukkua ehkä koko ensi viikon...

♫: The Cure - Boys Don't Cry (tätä myös kuunneltiin <3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti