sunnuntai 14. helmikuuta 2010

My Bloody Valentine

Joo hyvää ystävänpäivää vaan kaikille :) Itse en pahemmin perusta tällaisista kaupallistuneista "juhlapäivistä", vaikka toisaalta onhan se aina mukava että harmaata arkea jotenkin hieman piristetään. Mutta sitten taas toisaalta eikös ystävisä pitäisi muistaa jokainen päivä eikä vain kerran vuodessa? Lisäksi näin sinkkuna täytyy sanoa että "ystävänpäivä" tuntuu pikemminkin olevan 'rakastavaisten kuhertelupäivä' jolloin ollaan yhdessä vain sen oman pienen kullannupun kanssa ja muut ystävät sitten unohtuvatkin, varsinkin tietysti ne sinkkuystävät...Ei, en ole yhtään katkera :D Nojoo, en halua pilata kenenkään ystävänpäivää, toiset siitä nauttivat enemmän kuin toiset :) Minä nyt en muutenkaan tosiaan perusta mistään näistä kummallisuuksista kuten laskiainen (joka muuten on myös tänään, eikö?) ja vappu sun muut.

Anyways. Tämän päivän biisi on ehdottomasti Patrick Wolf -nimisen herran Bluebells -niminen kappale. Ihastun tähän jokaisella kuuntelukerralla enemmän. Pienen googlettelun jälkeen selvisi siis että Patrick Wolf on brittiartisti, joka yhdistelee musiikissaan klassista ja elektroa, mielenkiintoista! Ja täytyy sanoa että ei se yhtään huonolta kuulosta kun tsekkailee miekkosen biisejä vaikkapa YouTubesta tai Spotifysta. Mulla on vielä tutustuminen pahasti kyllä kesken koska olen todellakin jumittunut tähän Bluebells-biisiin niin pahasti :D Pari muutakin biisiä olen kyllä saanut välissä kuunneltua ja ehdottomasti kiinnostaa kuunnella enemmänkin.Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan ainakin tämän Bluebells-kappaleen, itselläni soi juuri Accident & Emergency -niminen kappale, joka myös kuulostaa varsin hauskalta. Hmm...Saataisiinkohan herra Wolf joskus myös Suomeen keikalle...? Mielellään vaikka tänne Jyväskylän Lutakkoonkin! Wikipedia muuten tiesi kertoa Patrick Wolfista myös sen, että herra tekee itse monet vaatteistaan tai tuunailee vaatekappaleitaan. Myös hiustyyli kuulemma muuttuu aina uuden levyn tunnelmaan mukaan. On muuten aika söpö tapaus kun katselee näitä musiikkivideoitakin... :)

♫: Patrick Wolf - The Libertine

2 kommenttia:

  1. En tiedä onko tää jo sulle selvinnyt, tai kuunteletko Patrickia nykyään enää ollenkaan, mutta Patrick oli Tavastialla keikalla viime lokakuussa ja ainakin vastaanoton puolesta varmasti tulee uudestaan ja sitä itsekin meni siellä keikalla lupailemaan. Että toivon mukaan seuraavan levyn kiertueen ohessa eksyy tännekkin.

    (Löysin sun blogin googlen blogihaun avulla, kun googlettelin Patrickiin liittyviä postauksia. Sen takia tämmönen randomi kommentti)

    VastaaPoista
  2. Juu kyllä tulee Patrickia kuunneltua, harmittaa kun meni ohi tuo Tavastian keikka, mutta toivotaan että tulee pian uudestaan. Sitten on kyllä ehdottomasti mentävä! :)

    VastaaPoista