torstai 4. helmikuuta 2010

Almost Famous....Not.

Viikonloppu alkoi taas <3 Ihanaa kun nää viikot menee näin nopeesti. Voi toki olla vaikutusta silläkin että mulla on vain kolmenä päivänä viikosta koulua :D En valita, kelpaa mulle! Tämä ilta menee mukavasti parin leffan parissa: Kerran bändäri - aina bändäri ja Melkein Julkkis. Tuli, enemmän tai vähemmän yllättäen, hirvittävä himo katsoa näiden kahen tyyppisiä leffoja, tai no, tyyleiltäänhän nuo ovat kaksi erilaista kun toinen on enemmän komedia ja toinen taas draama, mutta siis tuota aihepiiriä käsitteleviä leffoja eli Rock'nRoll ja bändärit! Ihan oikeesti, meikä lopettaa yliopistossa ja aloitan uran bändärinä...Äitikin on varmaan aina toivonut musta bändäriä, eiks niin? :D
Joo tuo Kerran bändäri - aina bändäri on tosiaan ihan puhdasta komediaa, ja yllättävän hauska vielä! Katsoin tuon jo hetki sitten ja kyllä nauroin aika makeasti parissakin kohdassa, eli suosittelen jos haluaa vähän kevyemmän otteen tuosta aiheesta. Melkein Julkkiksen olen nähnyt joskus monta vuotta sitten ja muistelen että se oli hyvä, vaikkakin vähän vakavampi kuin tuo ensiksi mainittu. Muistelen, että myös parempi kuin tuo eka...Hauska muuten että sekä äiti että tytär näyttelevät bändäreitä kahdessa eri elokuvassa (Goldie Hawn tuossa ekassa leffassa ja Kate Hudson tässä Melkein Julkkiksessa).
Tänään on kyllä ollut aika hyvä päivä kokonaisuudessaan. Koulupäivä meni nopeasti jonka jälkeen suuntasin siis videovuokraamoon ettimään noita leffoja ja löysin ne! Sitten postin kautta kotiin (äitiltä oli tullut paketti joka sisälsi Kentin uutukaisen Röd -albumin sekä jonkun kosteusvoiteen, jonka takia se ei ollut mahtunut postiluukusta sisään...), jossa odotti ilokseni cdon.comista tilaamani  neljä Iggy Pop levyä! JES <3 Ne näkyvätkin tuossa ylemmässä kuvassa, ja vasemmalta oikealle ne ovat: The Idiot, Blah Blah Blah, American Ceasar ja Raw Power (Iggy & The Stooges). Rakastan tuota The Idiot -levyn kansikuvaa, aijai kun on ihana! <3
Esitelläänpä vielä yksi Iggy-aiheinen ostos joka saapui myöskin tällä viikolla, nimittäin Levykauppa Äxästä tilaamani Iggy Pop -t-paita! RAKASTAN <3 Aivan järjettömän upea jos minulta kysytään. Se näkyy siis tuossa ylemmässä kuvassa, tosin hassusti rutussa. I'm in löööööövvv <3 Voisin pitää tota joka päivä aina ja ikuisesti. Vikassa kuvassa yhden päivän asu, näin poikkeuksellisesti. En siis todellakaan aio ruveta kuvailemaan mun vaatteita yhtään enempää mutta kun oli vähän luppoaikaa (?! miten se on edes mahdollista??) yksi aamu niin häröilin kameran kanssa. Plus että itse tykkäsin tosi paljon noista vaatteista mitä mul oli sillon päällä. Toi kuva nyt on ihan paska kyllä, en taas tajua miten meni noin huonolaatuseks jotenkin :/ Typerää. Mut siis mustalla ja harmaalla mentiin. Ja toi ristikoru on JC:stä, aivan ihana, tykkään ihan hulluna. Maksoi muistaakseni kympin. Niin ja mustat farkut oli jalassa.
Joo ei mulla siis selvästikään mitään järkevää asiaa ollut :D Kunhan tylsyyttäni änkytin jotain. Nyt taidan ruveta kattomaan tota Melkein Julkkista.

♫: Iggy Pop - Hate

P.S. SPOTIFY TOIMII JÄLLEEN <3

P.P.S. Haha tää on muuten aika hauska :D Menkäähän Urban Dictionaryyn ja kirjottakaa sinne oma nimenne ja kattokaa mitä se mahtaa tarkoittaa! Mä sain tämmöstä settiä nimestäni Jenni:

1. The most awesomest person you'll ever meet in your entire life! Jenni's are awesomely awesome! There's not enough words to describe them they are just WOWWW so awesome!
2.  A mixed drink made of Mountain Dew and Tequila, preferably Cuervo. Should Mountain Dew not be available, mix with Pineapple juice for a "Jenni 2"
3.  A Jenni is what you call it when your danceing at a rave, start makeing out with your friend and later realize it was actualy someone you've never met before.

Vois vaikka kokeilla tota Jenni-drinkkiä joskus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti