maanantai 8. marraskuuta 2010

Wonderland.

Pyydän taas anteeksi radiohiljaisuutta, joka tällä kertaa johtui kavereiden kesken tehdystä viikonloppureissusta Suomen Pariisiin eli Lahteen :D Hauskaa oli ja nyt on tosiaan palauduttu takaisin Suomen Ateenaan eli Jyväskylään. Pelkään vain pahoin että olen vilustunut, kurkku on pahaaenteilevän karhea. Kurjuuden kurjuus, sillä tänäkin viikonloppuna olisi kivaa tiedossa mikäli nyt en sairastu. No, olen varustautunut mielestäni melko hyvin panadolein, mustaherukkamehuin ja kurkkupastillien sekä vitamiinivalmisteiden kanssa - kyllä tämä tästä vielä selätetään!
Haluan myös uskoa että seuraavat kuvat auttavat taistelussa flunssaa vastaan. Törmäsin ihastuttaviin mustavalkokuviin, jotka on otettu The Vampire Diariesin Stefan Salvatorena tunnetusta Paul Wesleysta. Näitä kuvia kun katselee tulee väistämättä mieleen että Paulissa on kyllä jotain hyvin James Dean -maista, vai mitä olette mieltä? Tykkään - kovasti.
♫: Ricky Martin - Livin' La Vida Loca

2 kommenttia:

  1. Ihania, ihania kuvia! Kiitos näistä :) Piristävät tätäkin JÄLLEEN orastavaa flunssaa sairastavaa, vaikka enemmän Damon taitaakin olla mun mieleen..

    VastaaPoista
  2. Itse kannatan myös enemmän Team Damonia mutta juuri nämä kuvat saivat kyllä sydämen tykyttämään myös Stefanin puolesta :D

    VastaaPoista