tiistai 8. helmikuuta 2011

I get whatever I need, while my blood's still flowing and my heart's still beating like a hammer


Metric - Help, I'm Alive
Kyllä, olen edelleen elossa, vaikka blogin viime aikaisen aktiivisuuden perusteella voisi toisinkin luulla. Eipä ole taas pitkään aikaan ollut näin pitkää taukoa. No se siitä. Mitäpä olen sitten puuhaillut tässä parin viikon ajan? No enpä oikeastaan yhtään mitään :D Hyviä elokuviakaan ei ole tullut katsottua, paitsi Blood Diamond, joka oli suuri positiivinen yllätys. Suosittelen! Viime viikonloppuna olin kuitenkin kotikotona vanhempien luona ja sunnuntaina menimme äidin kanssa katsomaan jo jonkinlaiseksi perinteeksi muodostunutta Apassionata hevosshow'ta Hartwall Areenalle. Taisi olla peräti viides kerta kun olimme tuota spektaakkelia katsomassa enkä pettynyt tälläkään kertaa (paitsi ehkä vähän suomalaiseen yleisöön...huoh, miten hankalaa muka voi olla se suosionosoituksien antaminen?).















Pahoittelen kuvien paljoutta, lisääkin olisi ollut mutta jätetään nyt noihin. Aivan ihania heppoja koko show täynnä, siis kuinka suloisia voi nuo pienet shetlanninponit olla?! Ja sitten kun siihen viereen laitetaan vielä tuollainen jättiläismäinen shiren hevonen niin ei voi välttyä pieniltä naurunpurskahduksilta. Hirveä hinku tuli ratsastamaan taas...Ensi vuonna varmasti taas uudestaan! :)

Translation:
Sorry for the lack of updates recently, no good explanation for it I'm afraid. I haven't even watched any good movies lately, apart from Blood Diamond. But on last Sunday I went to see the Apassionata Horse Show in Helsinki with my mom. I think this was the fifth or so time that we went to see the show and it never fails to take my breath away.
 
♫: The National - Abel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti