sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Say you'll haunt me.

Taas on pikkujouluja vietetty, jokohan se isojoulu sieltä kohta tulisi? Valmistautuminen on ainakin tänä vuonna ollut kiitettävää omalta osaltani :) Joululomakin oikeastaan jo kolkuttelee ovella, tulevana perjantaina olisi vielä yksi tentti ja palautuspäivä esseelle, mutta muuten on ensi viikkokin jo oikeastaan jonkinlaista lomailua. Ihanaa päästä kotikotiin (jossa en ole käynyt syyskuun jälkeen!) halimaan koiria ja saunomaan! ♥ 

Tällä hetkellä kovimmassa soitossa ovat olleet seuraavanlaiset biisit:


Stone Sourilta ilmestyi uusi albumi Audio Secrecy, johon en kyllä häpeäkseni ole jaksanut oikein tutustua enkä siitä innostua. Edellinen levy, joka kantaa nimeä Come What[ever] May sen sijaan iski minuun kuin rekka 80 kilometrin tuntivauhdilla. Nyt olen onnistunut koukuttumaan uuden levyn Say You'll Haunt Me biisiin.


Häpeäkseni on myönnettävä että Crystal Castles on jäänyt minulle kaukaiseksi tuttavuudeksi, jostain syystä en ole viitsinyt tutustua enemmin. Tämä Robert Smithin kanssa tehty biisi Not In Love on kuitenkin löytänyt tiensä sydämeeni ja biisi saattaakin soida mulla repeatilla useita kertoja.


David Bowien China Girl -version kanssa on käynyt jännä juttu. Alunperin en nimittäin tykännyt oikeastaan yhtään tästä Bowien versiosta, mielestäni alkuperäinen Iggy Popin versio löi sen laudalta mennen tullen. Yhtään Iggyn versiota edelleenkään vähättelemättä olen kuitenkin alkanut lämpenemään Bowien tulkinnalle yhä enemmän ja enemmän. Täytyy kyllä sanoa että tuo musiikkivideo ei aiheuta muuta kuin naurun pyrskähdyksiä :D


Yläasteella kuuntelin Powerman 5000 -yhtyettä aika paljonkin mutta se unohtui moneksi vuodeksi, kunnes taas muistin sen olemassaolon. Free -biisi kuulostaa edelleenkin mielettömän hyvältä, tosin nyt se on höystetty pienellä nostalgialla. Biisiä kuunnellessa tulee elävästi mieleen bussimatkat kouluun ja muutenkin koko yläastemeininki :)


Rehellisesti sanottuna olin erittäin pettynyt 30 Seconds to Marsin This Is War levyyn. Jotenkin levy vaikutti minusta liian haahuilevalta ja taiteelliselta. Toki pidän biiseistä kuten Kings and Queens ja Closer to the Edge koska niissä on sitä tiettyä 30STM-maisuutta josta pidän. En tiedä miksi minulla kesti niin hirveän kauan tajuta kuinka mahtava kappale tämä Kanye Westin fiittaama Hurricane on. Nyt olen aivan koukuttunut ja rakastunut tähän ♥


Viimeisenä vielä tämä Pendulumin uusi sinkku The Island Part 1 johon olen myös ihastunut. Pendulum on kyllä niin mahtavuutta, harmittaa aivan vietävästi kun en saanut lippua tuolle Pendulumin Helsingin keikalle :( Ja kesällä Provinssirockissakin bändin esiintyminen meni minulta valitettavasti ohi lukuunottamatta viimeistä biisiä, koska jouduin olemaan työvuorossa juuri silloin. Toivottavasti Pendulum kuitenkin tulee keikkailemaan Suomeen vielä monesti jotta ehdin päästä heidät näkemään.

Mihinkäs biiseihin sillä puolen on koukututtu tällä hetkellä?

♫: Stone Sour - Say You'll Haunt Me

2 kommenttia:

  1. Not In Love ♥ Mun on pitänyt rajottaa ton kuuntelua, koska se soi repeatilla silloin ilmestyessään ihan liikaa :D

    Mun mielestä This Is War on loistava levy ja todennäköisesti 30STMin paras. Sen sijaan en tykkää yhtään Kanye Westista tai siitä, että sen pitää pilata hyvä biisi fiittaamalla x)

    VastaaPoista
  2. bubble: Kanye West olisi tosiaan voinut kyllä jättää fiittaamattakin tossa biisissä :D

    VastaaPoista