maanantai 9. huhtikuuta 2012

Our team.

Blogi on jäänyt arjen jalkoihin pahemman kerran enkä ole edes Movie Mondayn haasteisiin vastaillut pitkään aikaan. Nyttenkin olen hieman myöhässä vastailemassa viime viikon hauskaan haasteeseen joka kuului seuraavasti: Ketkä elokuvahahmot sinä valitsisit tiimiisi taistelemaan pahiksia vastaan?

 BUFFY

Ihan ensimmäiseksi tiimiini haluaisin Buffyn. Vaikka Buffy onkin tutumpi television puolelta, ei pidä unohtaa että hahmona Buffy on alunperin seikkaillut elokuvassa, joten haasteen asettamissa raameissa silti nippa nappa pysytään ;) Buffy on toiminnan nainen jolta ei päättäväisyyttä puutu eikä hän myöskään pelkää likaisia paikkoja kuten viemäreitä ja satoja vuosia vanhoja hautakammioita. Slayer -voimiensa lisäksi Buffy toisi tiimiin hauskoja whedonismeja joista ainakin minä olisin aivan innoissani - nörtti fanityttö kun olen :D

JOHN MCCLANE

No tottahan toki tiimissä täytyy olla Bruce- eiku John McClane! Ei pelottais pahikset kun John olis messissä mukana. McClane on neuvokas ja periksiantamaton eli pahiksilla ei olisi mitään saumoja.

NEO

Koska Neo on pirun cool. Ja mulla olis silmänruokaa. Voisin kehitellä sitten jonkun romanssin Neon kanssa siinä sivussa. Ja no osaahan sekin taistella ym.

SHERLOCK HOLMES

Ajattelupuolen ja ansojen virittelyn saisi sitten hoitaa Sherlock Holmes. Kelpaahan tuotakin tietysti katella...

2 kommenttia:

 1. Kannatan etenkin Neoa! ;)

  Itelläkin vähän bloggaaminen jäänyt ajanpuutteen vuoksi - niin oma postaaminen kuin muiden lukeminenkin. :/ Plääh. Mutta aina ei vaan pysty. Pitäähän sitä elämässä välillä vähän muutakin sisältöä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei sitä vaan aina pysty, eikä pitäiskään kyllä ottaa edes mitään stressiä jos ei ehdi postailemaan :) Tää on kuitenkin vaan harrastus!

   Poista