sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Version 2.0

Heipä hei, pistinpä tuossa pystyyn toisen blogin! Blogi kantaa nimeä Version 2.0 ja se tulee olemaan "lifestyle" painoitteisempi. Olen jo pitkään haudutellut mielessäni toisen blogin perustamista, sillä mieli tekisi kirjoittaa muustakin kuin leffoista ja tv-sarjoista, mutta mitä enemmän Jukebox on painottunut edellämainittuihin, sitä hankalammalta ja ei-luontevalta on tuntunut kaiken "ulkopuolisen" jakaminen täällä. Siispä keräsin rohkeuteni ja aloitin toisen blogin puhtaalta pöydältä, jota ei määrittele tämän blogin historia eikä myöskään tulevat jutut. Samalla astun viimeisenkin anonyymiyden verhon takaa esiin ja vaihdoin profiilikuvaksi ihan oman kuvani. Postailen myös uuden blogin puolelle omilla kuvillani aina silloin tällöin.

Eli Jukebox in my head säilyy entisellään, joskin ehkä vielä selkeämmin elokuvablogina. Jep, olisi ehkä syytä vaihtaa blogin nimikin, mutta ainakaan vielä en siihen lähde.

Tämä nyt tällaisena ilmoitusluontoisena asiana. Mikäli kiinnostusta löytyy niin liittykää ihmeessä seuraamaan Version 2.0 -blogiakin ♥ Itse blogiin pääsee TÄSTÄ tai sivupalkista löytyvästä linkistä. 

2 kommenttia: