perjantai 4. kesäkuuta 2010

Dear Diary, my boyfriend's a vampire.

Uusi tuttavuus tällä kertaa jotain muuta kuin musiikkia. No niin siinä nyt sitten kävi, että erehdyin katsomaan pari jaksoa The Vampire Diaries tv-sarjaa netistä ja olen kutakuinkin koukussa. Kummallisinta on se, että kyseinen ohjelma oikeastaan ärsyttää mua aika paljon, koska mielestäni siinä on ihan liikaa semmoista "wannabe-Buffy" tyyliä. Olen todella kova Buffy-fani, joten tietysti hieman närkästyttää kun suht monesta tämän Vampire Diaries sarjan aspektista tulee väistämättä mieleen Buffy. Suurin yhtäläisyys näiden kahden sarjan välillä on tietysti se alkuasetelma, että kaupunkiin tulee uusi poika joka rakastuu heti ensitöikseen tavalliseen tyttöön. Ja eipä kulu aikaakaan kun selviää että poikahan onkin vampyyri, joka ei kuitenkaan elä ihmistenverellä (hmm, hello, Angel much?). Lisäksi tämän vampyyrin näyttelijä (Paul Wesley) muistuttaa erehdyttävästi David Boreanazia, joka siis Angelia Buffyssa näytteli.

No mutta mutta, kaikkien huomattavien yhtäläisyyksien kanssa jäin joten kuten koukkuun tähän sarjaan. Suurimpana syynä kuitenkin tämän hyvisvampyyrin hieman pahempi velipoika, Damon Salvatore. Hei hyvää päivää! Voiko enää kuumempi olla?! Damonia näyttelee toki muutenkin erittäin hyvännäköinen Ian Somerhalder, mutta Damonin hahmo lisää tuohon pakettiin vielä oman tumman, seksikkään ja iiiihanan sarkastisia lausahduksia heittelevän puolensa. Olen sulaa vahaa.

Paul Wesley (vas.) ja Ian Somerhalder, ihanat vampyyriveljekset.

Ihan oikeasti, sarjaa kannattaa katsoa pelkästään tuon Ianin takia :D
Ah voi luoja miten hän on hoooot. Anteeksi, nyt täytyy hakea taas vähän talouspaperia jolla pyyhkiä nää kuolat pois :D Aaa ja hei, on sarjan katsomiseen toinenkin varsin kelpo syy - siinä nimittäin soi aivan mielettömän hyvät musiikit koko ajan!

♫: White Lies - To Lose My Life

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti