tiistai 22. kesäkuuta 2010

Alive.

Pikkuhiljaa alan toipumaan aivan mielettömästä Provinssirock viikonlopusta. Itsehän olin ensimmäistä kertaa kyseisillä festareilla liikenteessä talkoolaisena ja aivan mahtavaa oli kokea muuten tuttu festari hieman eritavalla! Oma työtehtäväni oli järjestyksevalvoja ja työpisteenä Saarilava. Olihan se aika siistiä vahtia siellä Saarilavan backstage porttia ja bongailla eri artisteja jotka kulkivat nimenomaisista porteista sisään ja ulos :D Mm. Disco Ensemblen, Lapkon, Mokoman, Gallowsin  ja Between Buried and Me:n jätkät siitä laukkasivat ohi useammankin kerran, ja monelle taisin jotain pientä puhuakin :) Meidän talkooporukka (+ muukin työjengi) siinä Saarilavalla oli muutenkin aivan mieletön! Todella hyvää, rentoa ja hauskaa porukkaa kaikki. Toivottavasti joskus vielä törmäillään! Fiilis oli katossa alusta loppuun, vaikka säät eivät oikein hellineet Provinssia: perjantaina sateli vähän väliä, lauantaina vettä tulikin sitten melkein nonstoppina. Sunnuntaina säästyttiin sateelta, mutta auringonpaisteesta huolimatta oli aivan järettömän kylymä!

Muutamia bändejäkin toki näin viikonlopun aikana, enimmäkseen noita Saarilavalla esiintyneitä. Rammstein oli tottakai pakko käydä kurkkaamassa, ja olihan se aivan mielettömän upea! Oli ilotulitusta, pyrotekniikkaa ja kumiveneellä yleisön päällä soutanut kosketinsoittaja :D Pendulumia en valitettavasti ehtinyt nähdä kuin viimeisen biisin verran, mutta jo sekin vähä vakuutti minut täysin bändin live meiningistä, ja aionkin ehdottomasti mennä katsomaan kun seuraavan kerran rantautuvat Suomeen.

Kuvia kertyi tällä kertaa pyöreät nolla kappaletta, mutta eipä tuo haitanne. Aion kyllä ehdottomasti pyrkiä toistekin talkoolaiseksi ja nimenomaan toivomuksena päästä tuonne Saarilavalle <3 Tosin jos esiintyjiksi saadaan jotain sellaisia jotka on aivan pakko nähdä, tuli mitä tuli, niin siinä tapauksessa ostan kyllä suosiolla oman lipun. Talkootöissä se oli kuitenkin sen verran epävarmaa että saiko sumplittua työvuoroja kanssatalkoolaisten kanssa niin että pääsi sitä omaa suosikkiaan katsomaan (varsinkin kun saattoi käydä niin että muutkin talkoolaiset halusivat nähdä juuri saman bändin).

Nyt taidan oikaista tuohon sängylle ja katsoa jotain enemmän tai vähemmän kiinnostavaa tv-ohjelmaa.

♫: The 69 Eyes - Some Kind of Magick

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti