keskiviikko 3. elokuuta 2011

Who would you be?

Tällä kertaa Movie Monday -haasteessa tiedusteltiin, että missä elokuvassa haluaisit elää ja miksi, ja olisitko joku olemassa olevista hahmoista vai joku sivustakatsoja. Useinhan sitä nimittäin joitain elokuvia katsellessa tulee ajatelleeksi että voi kun minäkin saisin elää tuollaista elämää tuollaisessa maailmassa ja voi kunpa minäkin voisin olla noin cool :D
Ensimmäisenä mieleeni tietysti tuli THE MATRIX elokuvan maailma. Kuinka siistiä olisikaan elää tuossa maailmassa, jossa voisit tehdä mitä vain? Väistellä luoteja ja juosta pitkin seiniä, oppia kaikki maailman taistelulajit vain parissa sekunnissa ja hakata pahiksia mennen tullen. Niin, mutta onhan siinäkin ne varjopuolensa, joutuisi koko ajan taistelemaan omasta selviytymisestään kun koneet koittavat ajaa vapaana elävät ihmiset sukupuuttoon, eikä matrixin ulkopuolella eläminen tainnut olla mitään kovin herkkua kuitenkaan...Minussa ei ehkä kuitenkaan olisi samanlaista sankariainesta kuin Trinityssä ja Neossa. Sitä paitsi luultavasti tekisin jotain todella typerää ja ilkeää kuten porukan pettäjä Cypher, koska en kestäisi katsella Keanu Reevesiä Carrie-Anne Mossin kanssa.
Olisi myös aika siistiä olla merirosvo PIRATES OF THE CARIBBEAN -leffoissa. Olisi mahtavaa pukeutua niihin yksityiskohtaisiin, hieman rönsistyneisiin moniin vaatekerroksiin ja vetäistä raskaat bootsit jalkaan. Mutta toisaalta kyseisten elokuvien meret ovat aika pelottavia, täynnä omituisia otuksia, enkä välttämättä viihtyisi kovinkaan kauaa niissä likaisissa varusteissa ja paikoissa.

Haluaisin kyllä olla jossain yliluonnollista sisältävässä elokuvassa/maailmassa, kuten vaikkapa CONSTANTINEssa. Voisin olla joko elokuvan naispääosa Rachel Weisz tai sitten joku hemaiseva naispuolinen demoneita vastaan taisteleva mimmi joka varastaa ihanaisen John Constantinen itselleen :D Myös LARA CROFTINA olisi aika hiton siistiä olla! Voisin haluta olla myös Bellatrix LeStrange HARRY POTTERIN maailmassa - en nimittäin haluaisi olla kukaan niistä hyviksistä sen takia että en jaksaisi noudattaa kaikkia niitä typeriä rajoittavia velhomaailman sääntöjä! Äh, tähän tehtävään löytyisi siis ehkä noin sata vastausta, mutta luulen silti päätyväni seuraavaan...Kaikkein eniten haluaisin olla vampyyri. Sellainen sekoitus UNDERWORLD -elokuvan soturivampyyri Selenea ja Anne Ricen romanttisia vampyyreja. Olisin nähnyt maailmaa yhtä kauan kuin vaikkapa Lestat, nähnyt niin ne hyvät kuin huonotkin ajat. Osaisin kuitenkin tehdä kaikkia hienoja stuntteja niin kuin Selene ja käyttää aseita, enkä tosiaan pelkäisi toimintaa. Olisin ikuisesti nuori ja kaunis kuolematon joka tarkkailisi kuolevaisten elämää. Vaikka tässäkin elämässä olisi varjopuolensa, taidan silti päätyä tähän valinnassani :)

Kuvat allmoviephoto.com ja lainattu Googlesta.

PS. Niin ja vampyyrielämäni ohjaajana toimisi ehdottomasti Darren Aronofsky ja soundtrackin säveltäisi tottakai Clint Mansell ;)

1 kommentti: